عمومی | دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

مصاحبه روابط عمومی دانشگاه باپروفسور دلیللو ار دانشگاه آلدوموروی ایتالیا و خانم دکتر لطف اللهی از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

پروفسور انریکو دلیللو از اساتید برجسته رشته تخصصی کنه شناسی در دانشگاه آلدوموری باری ایتالیا و عضو آکادمی بین المللی حشره شناسی ایتالیاست . این دانشمند برجسته از سال ۱۹۹۴ در زمینه ­های کنه شناسی، جانورشناسی، حشره شناسی و نماتد­شناسی تدریس نموده و تا به حال بیش از ۱۷۰ مقاله معتبر علمی را در مورد جنبه ­های مختلف زیستی کنه­ ها و حشرات منتشر نموده است.

وی پیش از این در چندین پروژه بین المللی حضور فعال و اثرگذاری داشته و در پی "برنامه انتقال محقق پیترو دلاواله مصوبه مابین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران با وزارت آموزش و تحقیق کشور ایتالیا"، مشغول به تحقیق در بخش مطالعه کنه­ های اریوفیوئید پروژه مطالعاتی «بررسی تنوع زیستی بیوسفر ارسباران» با همکاری خانم دکتر لطف­ الهی از اساتید گروه گیاهپزشکی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در آزمایشگاه های پاتولوژی حشرات و آزمایشگاه تحقیقاتی بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان می باشد .
به گفته خانم دکتر لطف اللهی، این پروژه حائز رتبه­ ی اول از بین ۱۱ پروژه بین المللی تصویب شده در قالب برنامه پیترو دلاواله و کار پژوهشی مشترک بین دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه آلدوموروی باری می باشد. گفتنی است، در قالب این برنامه قرار است پروفسور اوستاکیو تاراسکو نیز سفری چند روزه را به دانشگاه شهید مدنی آذربایجان داشته باشد .
پروفسور دلیللو در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: بنده از ۳۰ خرداد لغایت ۶ تیر ۹۷ جهت انجام پروژه مذکور در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مشغول هستم. در این خصوص لازم است از  تلاش پیگیر، پشتکار و هماهنگی های خوب دکتر لطف الهی در این پروژه مهم و همکاری های گروه گیاهپزشکی و دانشکده کشاورزی تشکر و تقدیر نمایم. ما با همکاری دکتر لطف الهی و دانشجویان کارشناسی ارشد ایشان در واقع از سال ۲۰۱۷ اجرای این طرح را شروع کرده ایم و تاکنون پیشرفت عمده ای را داشته ایم که حاصل آن تابه حال انتشار سه مقاله ­ی معتبر بوده است و بدون شک این همکاری تا حصول نتایج کامل ادامه خواهد یافت.
وی در پایان افزود: طی ملاقاتهای مقدماتی که با اساتید دانشکده کشاورزی، خصوصا گروه گیاهپزشکی داشته ایم نسبت به ارتقای علمی روز افزون دانشگاه  در این رشته، احساس بسیار خوب و مثبتی  دارم و اعتقاد دارم پتانسیل بالایی برای همکاری های بیشتر با اساتید این دانشکده در آینده ای نزدیک وجود دارد. تجهیزات موجود در آزمایشگاه های دانشکده کشاورزی نیز قابل قبول بوده و بدون شک همانند تمامی آزمایشگاه های جهان، اختصاص منابع مالی بیشتر باعث تجهیز خیلی بیشتر آزمایشگاههای تخصصی خواهدبود.