بازرسی معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان همدان
معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همدان بازرسی نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، این بازرسیها به منظور تهیه و توزیع مواد غذایی سالم در ماه مبارک رمضان صورت میگیرد و همه روزه توسط همکاران بهداشت محیط در سراسر استان انجام میشود و در ایام ماه مبارک رمضان این موضوع تشدید شده و معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این ایام در کنار تیم بازرسیها حضور داشته و از نزدیک در جریان تهیه و توزیع مواد غذایی قرار گرفتند.
وی با توجه به وضعیت فروشگاه های فست فود استان از مدیران و کارشناسان سلامت محیط و کار خواست تا حساسیت بیشتری به این حوزه داشته باشند و با همکاری استانداری و اصناف برای این صنف کلاسهای بازآموزی گذاشته تا اختلاف سطحی بهداشتی که بین این فروشگاه ها و رستوران های سنتی بوجود آمده است از بین برود.