برگزاری جلسه هماهنگی بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ
برگزاری جلسه هماهنگی بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و به نقل از روابط عمومی معاونت امور تولیدات دامی : جلسه هماهنگی بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ در تاریخ ۱۲ خرداد ماه جاری با حضور دکتر رضایی معاون وزیر در امور تولیدات دامی، مدیرکل دفتر امور طیور، دکتر اسماعیل خانیان سرپرست موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و نمایندگان مزارع مرغ مادر تخم گذار، شرکت های تولیدکننده تجهیزات مرغ تخمگذار، اتحادیه میهن و کارشناسان دفتر امور طیور در محل سالن جلسات معاونت امور تولیدات دامی برگزار شد .
در این جلسه دکتر رضائی با بیان اینکه شیر و تخم مرغ جزء کامل ترین غذاهایی محسوب می شود و در رتبه بندی ها شناسایی شده است، اظهار داشت: باید سپاسگزار باشیم که یک محصول اساسی و استراتژیک در داخل تولید می شود و در سبد غذایی مردم قرار می گیرد .
وی در خصوص اهمیت فرهنگ سازی تخم مرغ در سبد غذایی خانوار و شناساندن این فراورده و ارزش غذایی آن به آحاد جامعه تاکید نمود و گفت: روز جهانی تخم مرغ یک فرصت است که باید به بهترین شیوه برای معرفی این ماده غذایی با ارزش و جایگاه آن استفاده کرد و باید تلاش کنیم تا نسبت به سال های گذشته پررنگ تر برگزار شود .
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور