مشارکت سازمان انرژی اتمی با وزارت بهداشت برای درمان پیشرفته سرطان/ تشکر
وزیر بهداشت با اشاره به مشارکت این وزارتخانه با سازمان انرژی اتمی برای ایجاد یک مرکز پیشرفته درمان سرطان گفت: از سازمان انرژی اتمی تشکر میکنم که در حوزه تشخیص و درمان بیماریهای ایرانیان و غیر ایرانیان به وزارت بهداشت کمک میکند.
به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم امضای تفاهمنامه اهدا و تامین منابع مالی مرکز آموزشی پزشکی و پزشکی هستهای میان وزارت بهداشت و سازمان انرژی اتمی، گفت: از سازمان انرژی اتمی تشکر میکنم که در حوزه اجتماعی به ویژه بخش سلامت گامهای سودمندی را بر میدارد؛ به طوری که ما در هر سال شاهد به نتیجه رسیدن پروژههایی در حوزه سلامت هستیم که به طور مشترک میان سازمان انرژی اتمی با وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی بوده است.
وی با بیان این که اراده دکتر صالحی - رئیس سازمان انرژی اتمی را در این حوزه تقدیر میکنم، افزود: چرا که کمکهای زیادی در حوزه تشخیص و درمان ایرانیان و حتی غیر ایرانیانی که وارد کشور میشوند و مبتلا به بیماریهای صعبالعلاج هستند، انجام میدهند. بر همین اساس تعداد پروژههای مشترک ما با سازمان انرژی اتمی قابل توجه است.
وی با اشاره به ایجاد یک بیمارستان از سوی سازمان انرژی اتمی گفت: سازمان انرژی اتمی ایجاد یک بیمارستان بینظیر را در سایت خود آغاز کرده و زمانی که به بهرهبرداری برسد از نظر فناوری، تکنولوژی، نیروی تخصصی و مهارت در منطقه بینظیر خواهد بود. از طرفی تشکر میکنیم که پروژه جدیدی را با دانشگاه ایران آغاز کردند و تفاهم نامهاش امروز به امضاء رسید.
وزیر بهداشت ادامه داد: مرکزی که قرار است با کمک سازمان انرژی اتمی ساخته شود، در بخشی از تهران میتواند یکی از مراکز مهم در زمینه تشخیص و درمان سرطان باشد. علاوه بر این، ایجاد این بیمارستان باعث حرکت ما در مرزهای دانش میشود و از طرفی در حوزه اجتماعی و مراقبت از سلامت مردم و استفاده از صنعت انرژی هستهای با بهترین شیوه استفاده صلح آمیزش که کاربردهای زیادی در پزشکی دارد، کمک میکند و اقدام بسیار خوبی بوده که بابت آن تشکر میکنم. امیدوارم بعد از امضای این تفاهمنامه کار با جدیت دنبال شود و یک کارنامه عملی قابل قبولی برای مردم داشته باشد. در عین حال امیدواریم به طور مکرر چنین برنامههایی داشته باشیم و بتوانیم از کمک سازمان انرژی اتمی برای حمایت از سلامت مردم بهرهمند شویم.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این مراسم دکتر ناصری پور - رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این که این پروژه شامل دو قسمت درمانی - پژوهشی و آموزشی - پژوهشی است، گفت: از نظر درمانی - پژوهشی این مرکز پیشرفتهترین مرکز درمان فوق تخصصی سرطان است که مشتمل بر آخرین روشهای پزشکی هستهای، رادیوتراپی، سلول درمانی و ژن درمانی خواهد بود و کلیه مراحل غربالگری، تشخیص، درمان و بازتوانی مبتلایان به سرطان را انجام میدهد.
وی افزود: این مرکز با ظرفیت ۳۵۰ تخت بستری از آخرین فناوریهای روز جهانی برای درمان این بیماری استفاده میکند و متخصصین رشتههای علوم پایه به همراه نیروهای متخصص و فوق تخصص علوم بالینی به درمان سرطان میپردازند.
ناصریپور ادامه داد: در کنار این مجموعه یک پلی کلینیک تخصصی برای درمان سرپایی سرطان به مساحت ۱۰ هزار متر مربع ایجاد خواهد شد و یک مرکز دندانپزشکی پیشرفته نیز ایجاد میشود. در عین حال در قسمت دوم پروژه دو دانشکده داروسازی و دندانپزشکی پردیس بینالمللی علوم پزشکی ایران به مساحت ۳۰ هزار متر مربع ساخته میشود که گرایش اصلی آن به جذب دانشجویان بینالملل است. همچنین یک مجتمع خوابگاهی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع ایجاد خواهد شد. بنابراین امیدواریم این پروژه در پایان دولت دوازدهم به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایسنا ، دکتر رئیسیون - مشاور وزیر بهداشت نیز با بیان این که با امضای این تفاهم نامه شاهد ایجاد یکی از مهمترین مراکز پزشکی هستهای خواهیم بود، گفت: اهم تعهداتی که به موجب این تفاهم توسط سازمان انرژی اتمی انجام میشود، اختصاص زمینی به مساحت ۱۸ هزار متر مربع در بلوار فرحزادی و تامین منابع مالی و پرداخت هزینههای طراحی و ساخت و اجرا است.
وی افزود: تعهدات وزارت بهداشت شامل صدور مجوزهای مورد نیاز در حیطه وظایف دانشگاه و اخذ مجوز از مبادی دیگر، مسئولیت بهرهبرداری از کل پروژه و بازپرداخت تسهیلات اخذ شده در سررسیدهای مشخص است.