عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تشدید نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی شهرستان بویین زهرا در ماه مبارک رمضان

روز ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ حسن کاظمی رودباری، رییس مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا در خصوص کنترل و نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان گفت: این طرح از نخستین روز ماه مبارک رمضان تاکنون در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته است و این برنامه به طور ویژه تا پایان ماه مبارک در دو شیفت صبح و عصر و ایام تعطیل توسط کارشناسان بهداشت محیط اجرا می‌شود و نظارت بر روز بازارها نیز با دقت بیشتری در حال انجام است.

مهندس قموشی، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا نیز اظهار داشت: با توجه به اینکه در این طرح توجه و تمرکز بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع برخی از محصولات سنتی نظیر رشته و خشکار، زولبیا و بامیه، آش، حلیم و نانوایی‌ها...است، این نظارت ها با هدف افزایش امنیت غذایی صورت می گیرد.

به گفته این کارشناس، بازدیدهای مشترکی نیز با ادارات مربوطه در سطح شهرستان بطور منظم در حال انجام است و در این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان، مقدار ۲۷۵ کیلو گرم انواع مواد غذایی فاسد، غیر بهداشتی و غیر مجاز توقیف و معدم گردیده است.

وی خاطرنشان کرد: در این بازدیدها به منظور جلوگیری از بروز بیماری‌های ناشی از آب و غذا و برای اطمینان از صحت سلامت مواد غذایی، از مواد غذایی نظیر زولبیا و بامیه، روغن، کباب، شیرینی، نان و... تعداد ۳۰ مورد نمونه ‌برداری انجام و به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال گردیده است و همچنین تعداد  ۴۸ مورد  نمونه برداری آب آشامیدنی برداشت گردیده است.