عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری پنجمین جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده توانبخشی

در این نشست که بعدازظهر روز دوشنبه ۷ خردادماه ۱۳۹۷ در سالن شورا برگزار شد، دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده توانبخشی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان گفت: خداوند توانی به ما بدهد که بتوانیم در خدمات آرمانهای دانشکده و دانشگاه تلاش کنیم.
در ادامه در بررسی دستور جلسه دکتر هادیان با اشاره به زمان مشخص‌شده دانشگاه برای ارسال برنامه عملیاتی چهارساله دانشکده ۱۴۰۰-۱۳۹۷ در حوزه‌های مختلف گفت: در برنامه عملیاتی دانشگاه کدهای اختصاصی در نظر گرفته‌شده بود که در راهبردهای تدوین‌شده در حوزه‌های معاونت بر اساس این کدهای تخصصی برنامه تدوین شد.
وی همچنین با اشاره به مشاوره‌ با دکتر همتی مشاور مرکز سیاست‌ها و برنامه‌ریزی دانشگاه در خصوص تدوین کدهای عملیات تصریح کرد: هرچقدر تطابق برنامه‌های عملیاتی دانشکده با برنامه‌های عملیاتی دانشگاه بیشتر باشد حمایت بیشتری در دانشگاه از این برنامه خواهد شد.
رئیس دانشکده همچنین به بیان پایان یافتن تفاهم‌نامه همکاری یک‌ساله دانشکده با بیمارستان سینا پرداخت و در گزارش مختصری افزود: در سایه این همکاری بیلان بخش به صورتی بوده است که علاوه بر حضور استادیاران و دستیاران دکترای تخصصی و ارائه خدمات درمانی با بالاترین کیفیت فضای بسیار مناسبی برای آموزش دانشجویان فیزیوتراپی فراهم‌شده و با بخشهای نورولوژی و مرکز تحقیقات MS، پروژه‌های پژوهشی به‌ویژه با همکاری صمیمانه دکتر عظیمی و نیز همکاری با بخش ارتوپدی تعریف‌شده است. همچنین، بخش فیزیوتراپی ازمنهای نود میلیون ضرر به مثبت پنجاه میلیون سوددهی رسیده است که برای بیمارستان و دانشکده منافع داشته است، ازاین‌رو، هم بیمارستان و دانشکده تمایل به ادامه
تفاهم‌نامه همکاری دارند که با در نظر گرفتن شرایط قانونی به‌صورت سه‌ساله با این بیمارستان ادامه خواهد یافت. رئیس دانشکده توان‌بخشی در بخشی از سخنانش از همکاری بی‌دریغ مسئولان دانشگاه به‌ویژه دکتر بیگلر، دکتر رحیم نیا و دکتر نمازی و معاونت آموزشی و مشاور رئیس دانشگاه در کمک به حضور اعضای هیئت‌علمی در بالین و بیمارستانها قدردانی کرد.
دکتر هادیان همچنین از افزایش تجهیزات و دستگاه‌ها فیزیوتراپی و نیز کابین‌های ارائه خدمات فیزیوتراپی در این بیمارستان خبر داد و افزود با انعقاد قرارداد با شرایط پیشگفت فصل نوینی از فعالیت‌های بالینی، آموزشی و پژوهشی در این بیمارستان استمرار خواهد یافت.
وی در بخشی از سخنانش با اشاره به گفتگو با دکتر بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه در خصوص حضور دانشجوی تحصیلات تکمیلی گفتاردرمانی در بیمارستان امیراعلم در راستای استقرار و استفاده از بالین دانشجویان تحصیلات تکمیلی گفت: هماهنگی‌های لازم برای استقرار دانشجویان در بیمارستان صورت گرفته است.
دکتر هادیان ادامه داد در این گفتگو همچنین در خصوص اضافه‌کاری کارکنان و تمام‌وقت جغرافیایی اعضای هیئت‌علمی بحث و تبادل‌نظر شد.
رئیس دانشکده توان‌بخشی در بخشی از سخنانش با اشاره به نامه ارسال‌شده به معاونین دانشکده در خصوص انجام وظایف کارشناسان در راستای ساختار و تشکیلات دانشکده تصریح کرد: اضافه‌کار و سیستم‌های پاداش دهی کارکنان از خردادماه بر مبنای کار انجام‌شده پرداخت خواهد شد.
رئیس دانشکده همچنین از احتمال پذیرش دانشجویان دکترای عمومی فیزیوتراپی (DPT) از مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی خبر داد و با اشاره به اینکه این خبر به‌صورت غیررسمی و به یکباره اعلام‌شده است گفت: در برنامه چهارساله دانشکده این مسئله پیش‌بینی‌نشده است درنتیجه ضمن پرسش از منابع رسمی دانشگاهی و وزارتخانه‌ای؛ مکاتباتی با دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه و ارسال رونوشت آن به دکتر حاجتی دبیر شورای آموزش پایه پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در رابطه با صحت این خبر، تعداد واحد، طول دوره و منافع و فرصت‌های و تهدیدهای موجود برای رشته‌های توان‌بخشی صورت گرفته است.
در ادامه جلسه دکتر میر معاون اداری مالی دانشکده به ارائه گزارشی در خصوص جلسه اخیر دانشگاه در بودجه سال ۹۷ پرداخت. وی بابیان اینکه بودجه ۹۷ دانشکده بر مبنای بودجه سال ۹۶ اختصاص داده‌شده است از الزام صرفه‌جویی ۳۰ درصدی در همه هزینه‌ها دانشکده نسبت سال ۹۶ خبر داد.
وی همچنین افزود: با پیگیری‌های مداوم با دانشگاه و مکاتبه با دانشگاه در خصوص اعلام سرانه پذیرش دانشجویان دانشکده تا سال ۱۴۰۰ به‌منظور اختصاص فضای فیزیکی مناسب در پردیس دانشگاه خبر داد.
معاون اداری مالی دانشکده تصریح کرد: بنا بر ماموریتی که رییس دانشکده به ایشان داده است، حداقل یک جلسه در هفته با مسئولین دانشگاه برای عملیاتی شدن ساختمان مناسب برای دانشکده توان‌بخشی در پردیس اصلی دانشگاه دارند و به‌صورت پیگیر این آرزوی اهالی دانشکده دنبال می‌شود.
در ادامه گزارش معاونین، دکتر علیایی معاون آموزشی دانشکده بازنگری سیستم شعاع، برگزاری کارگاه آموزش سیپاد برای اعضای هیئت‌علمی برنامه‌ریزی آموزشی درترم آینده، اطلاع‌رسانی ارزشیابی اساتید نیم سال دوم، استعلام چالش‌های موجود در پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ارسال نتیجه آن به دانشگاه، تاکید بر حضور اساتید در سر جلسه امتحان، برنامه حذف و اضافه و حق تدریس را از برنامه‌های انجام‌شده این معاونت اعلام کرد.
دکتر علیایی در بخشی سخنانش از فرایند جذب هیئت‌علمی خبر داد در همین راستا دکتر هادیان پیشنهاد کرد که به گروه‌های آموزشی دانشکده اعلام شود حتی‌المقدور سعی کنند نیروهای فراخوان را از نیروهای جدید بگیرند و از نیروی تعهدی سال قبل استفاده کنند و یک نفر را نیز از طریق فراخوان جذب نمایند و تعداد اعضا هیئت‌علمی را با توجه به ماموریت‌های جدید دانشکده به‌صورت کمی و کیفی افزایش دهند.
دکتر شادمهر معاون بین‌الملل دانشکده نیز به ارائه گزارشی در خصوص دستاوردهای علمی کارگاه سه‌روزه بین‌المللی دکتر فیشر که روز یکشنبه ۱۶ تا ۱۸ اردیبهشت برگزار شد، پرداخت. وی با اشاره به بازخورد بسیار مناسب و رضایت شرکت‌کنندگان در این کارگاه از نحوه برگزاری مطالب ارائه‌شده و مدرس آن گفت: با توجه به استقبال مجدداً این کارگاه با هماهنگی‌های لازم صورت خواهد پذیرفت.
معاون بین‌الملل دانشکده همچنین در خصوص هماهنگی‌های انجام‌شده برای برگزاری کارگاه سه‌روزه بین‌المللی با حضور Prof.Michael Nitsche، از پیشکسوتان حوزه tDCS خبر داد و با توجه به اینکه هماهنگی حضور وی از طرف گروه آموزشی گفتاردرمانی صورت گرفته از مدیر این گروه خواست تا ریز برنامه‌های گروه به این معاونت اعلام شود.
دکتر شادمهر همچنین از سخنرانی دکتر اندیشه باستانی پسادکترای فیزیوتراپی دانشگاه ملبورن از طریق Skype در آمفی‌تئاتر دانشکده خبر داد.
معاون بین‌الملل دانشکده همچنین درراستای دستیابی به توافقات انجام‌شده نشست مسئولان دانشگاه با وزیر علوم سوئیس و هیئت همراه از ارسال ایمیل به دکتر گلدهان رئیس موسسه ETH برای معرفی رابط contact person() خبر داد. وی در پایان سخنانش به ارائه توضیحاتی در خصوص مصوبه معاونت بین‌الملل دانشگاه در خصوص نحوه تخصیص بورسیه برای جذب دانشجویان بین‌الملل به حاضران پرداخت.
در پایان جلسه دکتر انصاری معاون پژوهش دانشکده با اشاره به نامه مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص ارسال اولویت‌های پژوهشی دانشکده؛ گزارش برنامه‌های عملیاتی دانشکده بر اساس تخصص گروه‌های آموزشی دانشکده را ارائه کرد.
توضیح اینکه اولویت پژوهشی گروه‌های آموزشی در چهار زیرشاخه بیماری‌های غیر واگیردار، دارو، فناوری و تجهیزات، علوم پایه، علوم بهداشتی، مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت، حوادث و سوانح محیط‌زیست، سالمندی، مادر و کودک تقسیم‌بندی شده بودند.
عکس و خبر: لیلا روستا