عمومی | مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور

آزمون عملی سنجش مهارت رشته تولید صنعتی فرآورده لبنی در پایلوت شیر موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد

آزمون عملی سنجش مهارت رشته تولید صنعتی فرآورده لبنی در پایلوت شیر موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: دوره های کوتاه مدت  "سنجش مهارت تولید صنعتی فرآورده لبنی" با شرکت ۲۲ تن از بهره برداران و کارورزان از سوی مرکز آموزش امام خمینی برگزار شد. این دوره شامل مباحثی در خصوص فیزیولوژی دام، میکروبیولوژی شیر، تجهیزات لبنی، بسته بندی شیر و فرآورده های آن، تهیه بستنی، و فرآورده های تخمیری بود، که توسط مهندس موسوی کارشناس بخش فرآورده های دامی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور تدریس شد.

در پایان این دوره کارورزان می باید آشنایی کاملی از تکنولوژی شیر و فرآوردهای آن و سیستم دستگاه های مورد استفاده در تولید مواد لبنی را داشته باشند. بخش عملی این دوره با همکاری موسسه تحقیقات علوم دامی در بخش پایلوت شیر این موسسه  در تاریخ ۱۲ خرداد ماه سال جاری برگزار شد.

روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور