عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

جلسه دفاعیه خود را برگزار کردند

اولین جلسه دفاعیه دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی  حسین محمد زاده  و یوسف سهرابی با حضور داوران دکتر علی احسانی؛ دکتر محمد علی تربتی و دکتر عزیز همایونی راد و اساتید راهنما: دکتر پروین دهقان و دکتر جواد عزتی نژاد دولت آبادی با عناوین ذیل برگزار شد :
۱ - مقایسه سمیت سلولی و ژنتیکی استات سدیم و دی استات سدیم با سوربات پتاسیم در رده سلولی HUVEC
۲ - تعیین سمیت سلولی و ژنتیکی  آنتی اکسیدان  آسکوربیل پالمیتات ( AP ) در رده سلولی HUVEC

شایان ذکر است که نتایج این پژوهش ها در قالب شش مقاله ISI به شرح ذیل ارایه گردیده است .

  1. Mohammadzadeh-Aghdash H, Sohrabi Y, Mohammadi A, Shanehbandi D, Dehghan P, Dolatabadi JE. Safety assessment of sodium acetate, sodium diacetate and potassium sorbate food additives. Food chemistry . ۲۰۱۸ Aug ۱۵;۲۵۷:۲۱۱-۵.
  2. Fathi F, Mohammadzadeh-Aghdash H, Sohrabi Y, Dehghan P, Dolatabadi JE. Kinetic and thermodynamic studies of bovine serum albumin interaction with ascorbyl palmitate and ascorbyl stearate food additives using surface plasmon resonance. Food chemistry . ۲۰۱۸ Apr ۲۵;۲۴۶:۲۲۸-۳۲.
  3. Yousef Sohrabi, Hossein Mohammadzadeh-Aghdash, Elham Baghbani, Parvin Dehghan, Jafar Ezzati Nazhad Dolatabadi۴ Cytotoxicity and Genotoxicity Assessment of Ascorbyl Palmitate (AP) Food Additive. Adv Pharm Bull , ۲۰۱۸, ۸(X), XX-XX
  4. Mohammadzadeh-Aghdash H, Dolatabadi JE, Dehghan P, Panahi-Azar V, Barzegar A. Multi-spectroscopic and molecular modeling studies of bovine serum albumin interaction with sodium acetate food additive. Food chemistry . ۲۰۱۷ Aug ۱;۲۲۸:۲۶۵-۹.
  5. Sohrabi Y, Panahi-Azar V, Barzegar A, Dolatabadi JE, Dehghan P. Spectroscopic, thermodynamic and molecular docking studies of bovine serum albumin interaction with ascorbyl palmitate food additive. BioImpacts : BI. ۲۰۱۷;۷(۴):۲۴۱.
  6. Parvin Dehghan, Ali Mohammadi, Hossein Mohammadzadeh-Aghdash, Jafar Ezzati Nazhad Dolatabadid, Pharmacokinetic and Toxicological Aspects of Potassium Sorbate Food Additive and Its Derivatives, Trends in Food Science & Technology (revised).