برگزاری سمینار حمایت و تسهیلات طرح های فناورانه و ارتباط با صنعت در دانشکده توانبخشی
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر هادیان رئیس دانشکده توانبخشی ضمن خیرمقدم و ابراز شادمانی از توجه و دیدگاه مدیران نسبت به پتانسیل دانشکده در زمینه همکاری با صنعت، فعالیت های فناورانه و ارتباط با صنعت را یکی از اولویت های اصلی حوزه پژوهش به ویژه در فصل نوین این دانشکده دانستند و ابراز امیدواری کردند این مهم با پیگیری مدیران و کمک های دانشگاه به ثمر نشیند.
دکتر منظم ضمن ابراز خرسندی از کسب رتبه نخست ارائه خدمات آموزشی در دانشکده توانبخشی، دانشگاه را محلی برای آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمددانستند و افزودند آموزش در دانشکده ها یک اصل است و افتخار می کنیم که دانشکده توانبخشی در این زمینه رسالت خود را تا کنون به درستی ایفا کرده است.
وی افزود: با توجه به رشد و پیشرفت روز افزون جهان، اگر از پژوهش جهت تقویت و توسعه آموزش و از فناوری در جهت دار و هدفمند نمودن پژوهش بهره نبریم مسلما محکوم به فنا هستیم و باید وظیفه اصلی ما که همان آموزش است را تقویت و به روز کنیم.
وی با اشاره به این بخش از بیانات مقام معظم رهبری که 'ایران باید کشوری عالم باشد و جوانان باید با حرکت جهادی علم را به فناوری و فناوری را به صنعت و صنعت را به توسعه کشور وصل و مرتبط کنند' ادامه دادند در حال حاضر توسعه فناوری یکی از شاخص های جدید برای رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی است و به همین منظور امروز، دو موضوع ارتباط با صنعت و فناوری در دانشگاه را اجرایی تر بررسی خواهیم کرد.
وی پس از بیان تعاریف و ماموریت های ارتباط دانشگاه با صنعت بر تقویت و توسعه و جهت دار کردن و نیاز محور کردن آموزش و پژوهش در دانشگاه و شناخت نیاز بازار و صنعت تاکید کردند.
وی همچنین گفت هیچ گاه هدف اصلی ارتباط دانشگاه با صنعت درآمد زایی نیست و آورده آن می تواند دریافت خدمات ، توسعه زیر ساختهای سخت افزاری و نرم افزاری برای دانشگاه باشد و خلق ثروت از محصول و فناوری به دست می آید و اگر محصول و یا فناوری ایجاد کنیم که نیازمحور باشد در نهایت به ثروت منجر خواهد شد.
وی بزرگترین مزیت ارتباط دانشگاه با صنعت را تقویت آموزش و پژوهش برشمرد و از راهکارهای مناسب در این زمینه به ضرورت تشکیل کمیته ارتباط با صنعت در هر مجموعه با دیدگاه اولویت بخشی بر فعالیت های فناورانه، شفاف سازی منافع طرح ها، ایجاد انگیزه و تفویض اختیار به محققین و تامین منابع مالی و غیر مالی اشاره کردند.
در ادامه پس از برشمردن امتیازات و تسهیلات طرح های ارتباط با صنعت و معرفی مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان، گروه تجاری سازی و توانمندسازی، دفتر ثبت اختراعات و ماموریت های آنان، ضمن اعلام حمایت از طرح های فناورانه، جهت برگزاری کارگاه ها و تورهای آموزشی و پاسخگویی به سوالات محققان نیز اعلام آمادگی کردند.
پاسخگویی به سوالات حاضرین از دیگر بخش های این سمینار ارزشمند بود.
در پایان دکتر هادیان ضمن تقدیر از مدیر دفتر همکاری ارتباط دانشگاه با صنعت وی را فردی عامل و موجب ارتقای انگیزه مسئولان دانشکده خواندند و ابراز امیدواری کرد در آینده تعاملات و جلسات به قوت خود ادامه یابد و به عنوان اولین قدم، یک روز از کارآموزی بالینی دانشجویان را به آشنایی با مراکز رشد و فعالیت های فناورانه اختصاص داد.