تشدید پایش واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی در گیلان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر مرجان مهدوی روشن - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی نشستی با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های تابعه دانشگاه با بیان این که نظارت بر نحوه تولید و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد، گفت: لازم است نظارت ها به گونه ای باشد که منجر به کاهش عوامل خطرزا، آلودگی ها و بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی شود. در این خصوص، تشدید نظارت ها می تواند بر پیشگیری و کاهش بار بیماری های غیر واگیر نقش مهمی داشته باشد.
وی، ضمن تاکید بر تشدید پایش مستمر واحدهای تولیدی و رعایت ضوابط برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه ای، از تمامی کارشناسان خواست با رعایت قوانین موجود تخلفات را پیگیری و نتایج را گزارش نمایند.
در ادامه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در زمینه نحوه بازدید فرآیندها، بازدید و... بیان نمودند./ص