رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دستاورد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جشنواره بینالمللی سیمرغ قابلتقدیر است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این آیین با تشکر از همهکسانی که در این جشنواره شرکت و تلاش کردند، دستاورد دانشگاه در این جشنواره را قابلتقدیر دانست و گفت: اهمیت این دستاورد زمانی مشخص میشود که باوجود کمبود امکانات و در رقابت با دانشگاههای بزرگ توانستیم رتبههای کشوری را به دست آوریم.
دکتر سعید کشمیری افزود: اگر دانشگاه ما کوچک است و امکانات محدودی دارد اما انسانهای بزرگ و توانمندی در این دانشگاه وجود دارند که در مقابل این محدودیتها سر خم نمیکنند و ثابت کردند میتوانند باوجود همه کاستیها موفق و صاحب عناوین شوند.
وی بیان داشت: وظیفه ما این است که امیدواری، کار تیمی، انسانیت و احترام به دیگران و همچنین معنویت و امید به آینده را افزایش بدهیم و سالهای درخشان با چشمانداز روشن و بهتری برای دانشگاه ترسیم کنیم.
دکتر کشمیری خطاب به شرکتکنندگان در جشنواره سیمرغ گفت: فلسفه برگزاری جشنوارهها این است که شما به دنبال یک قدرت خاص و برتر میگردید و درواقع این خود شما هستید که وقتی در کنار هم قرار میگیرید تبدیل به یک قدرت و نیروی بزرگ میشوید و به همگان انرژی میدهید و ما امروز بهواسطه شما مدال افتخار بر گردن میاندازیم.
وی افزود: هدف، مدال، جایزه و تندیس نیست بلکه هدف، همدلی است که در طی این مسیر به دست آوردید حتی اگر مدال هم به دست نمیآوردید یاد گرفتید چگونه باهم کارکنید و از تواناییهای یکدیگر استفاده کنید و به رخ دیگران بکشید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: درواقع این گردهماییها و این تیم شدن یکراهی است که همه دانشجویان و کارکنان بیایند و توانمندیهای خودشان را به نمایش بگذارند و خودشان را نسبت به دیگران بسنجند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از آثار معروف دنیا در قالب هنر جاودانه شدند گفت: هنر وسیلهای است که بهواسطه آن میتوانیم مفاهیم بلند را به دیگران منتقل کنیم و از این طریق پیام خود را به جامعه برسانیم؛ همانطور که از ابتدای تاریخ، بشر سعی کرده بهوسیله سنگنوشتهها و نقاشیها بر بدنه غارها، فرهنگ خود را به نسلهای بعد منتقل کند و بسیاری از آثار مکتوب و ثبتشده بشریت، نشان میدهد که هنر چه ظرفیت بزرگی دارد و چه پیامرسان خوبی است.
سفیر جشنواره سیمرغ و برگزیده رتبه اول کشوری در بخش نمایشنامهنویسی دانشجویان نیز گزارشی از چگونگی برگزاری جشنواره فرهنگی سیمرغ در دانشگاه ارایه داد و گفت: ۵۶۰ اثر در بخشهای مختلف هنری از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به ثبت رسید و پس از داوری اولیه آثار توسط داوران جشنواره، ۱۵ اثر اعم از تئاتر صحنهای، تئاتر خیابانی، گروه نوازی سنتی، نمایشنامهنویسی، فیلمنامهنویسی، فیلم کوتاه، ترانهسرایی، شعر کلاسیک، پوستر سازی، عکاسی و خوشنویسی نستعلیق از استان بوشهر به مرحله کشوری جشنواره راه یافتند که همت و توجه این هنرمندان در خلق آثار هنری شایسته، کسب رتبههای اول تا سوم کشوری جشنواره بینالمللی سیمرغ را به همراه داشت.
محمد دهقانی افزود: طبق گزارش دبیرخانه کشوری جشنواره سیمرغ، بیشترین تعداد سفیران فرهنگی برگزیده در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تعلق گرفت.
وی با تشکر از همه هنرمندان و هنردوستان و مسئولان دانشگاه که در این مدت بهطور مستقیم و غیرمستقیم با دبیرخانه دانشگاهی جشنواره همکاری داشتند، اظهار امیدواری کرد: با فراهم شدن شرایط، امکانات و زمینههای لازم برای فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها، قدمی بزرگ در رشد فرهنگ و هنر آیندهی کشورمان برداریم.
در این آیین از راهیافتگان و برگزیدگان کشوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جشنواره بینالمللی سیمرغ تقدیر و تجلیل شد.
انتهای پیام/ س. ر ۲۰۵۰