عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

تشدید نظارت بر عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در شهرستان دشتستان

کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به اجرای طرح نظارتی ویژه ماه رمضان توسط واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بازرسان بهداشت محیط دشتستان برحسب وظیفه ذاتی خود در طول ماه مبارک رمضان به‌منظور حفظ سلامت شهروندان و روزه‌داران و در راستای ارتقای سطح سلامت مواد غذایی، طرح ویژه کنترل و نظارت بر همه مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی را از نخستین روز ماه رمضان در دستور کار خود قرار داده است
سیده فاطمه حسینی بابیان این‌که در این طرح توجه و تمرکز بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع برخی از محصولات سنتی نظیر رشته و خشکار، زولبیا  بامیه، آش، حلیم و نانوایی‌ها...است، افزود: طرح نظارت بهداشتی در طول سال اجرا می‌شود، اما در ایامی چون نوروز، تابستان، ماه رمضان تشدید می‌شود.
وی بابیان این‌که در این بازدیدها علاوه بر کنترل وضعیت مواد غذایی برای اطمینان از صحت سلامت مواد غذایی، از مواد غذایی نظیر آش و حلیم و... نمونه‌برداری می‌شود، تصریح کرد: ارتقای سطح سلامت و جلوگیری از بروز بیماری‌های ناشی از آب و غذا از اهداف اجرای این طرح است.
حسینی خاطرنشان کرد: برنامه گشت مشترک به‌طور ویژه تا پایان ماه مبارک رمضان همه‌روزه در دو شیفت صبح و عصر و ایام تعطیل توسط ادارات مربوطه و کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهرستان اجرا می‌شود و با متخلفین طبق قانون برخورد خواهد شد.
گفتنی است در طی این بازدیدهای انجام‌شده مقدار ۵ کیلوگرم انواع مغز که به علت کپک‌زدگی غیرقابل‌مصرف بود، معدوم شد.

انتها پیام/ س.غ/۳۰۳۰