نشست سرپرست دانشگاه یاسوج با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان
نشست سرپرست دانشگاه یاسوج با مدیرکل صنعت، معدن، تجارت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای تعاملات بین سازمانی دانشگاه یاسوج با سایر دستگاههای اجرایی، نشست دکتر احمد عریان با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد.
براساس این گزارش سرپرست دانشگاه یاسوج در این نشست با اشاره به سوابق همکاری خویش با این سازمان در گذشته گفت:
در زمان معاونت پژوهشی دانشگاه شیراز، مشاور سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز بودم که اتفاقات خوبی در آن سالها رقمخورد. وی با اشاره به نقش بیبدیل دانشگاه در توسعه اظهار داشت: دانشگاههای جامعی همچون دانشگاه یاسوج میتوانند از مرحله مطالعه پروژهها تا بازاریابی و حضور در بازارهای جهانی در کنار شما باشند.
دکتر عریان وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت را وزارتخانهای کلیدی دانست و افزود :
بدون شک با وجود پتانسیلهای فراوان در این حوزه، اگر این وزارتخانه پویا، فعال و سرزنده باشد بخش اعظمی از اقتصاد مملکت نیز سرزنده خواهد شد. وی با گلایه از مدیران استانی که تا کنون نقش دانشگاه در توسعه را ناچیز گرفتهاند گفت:
در دانشگاه یاسوج ستارههای ممتازی وجود دارد که این مساله باعث شدهاست میزان رجوع به مقالات در کشور بالاتر از دانشگاههایی همچون دانشگاه شیراز قرار بگیرد.
سرپرست دانشگاه یاسوج ضمن اعلام آمادگی کامل این دانشگاه جهت برقراری تعامل سازنده تصریح کرد:
ورود به مسائل اجرایی استان، انجام طرحهای تحقیقاتی ملی و استانی، استفاده از مشاوران دانشگاهی با هماهنگی دانشگاه و برگزاری آموزشهای مهارتی کوتاهمدت از جمله توانمندیها و مطالبات دانشگاه در این تعامل دوسویه است.
دکتر عریان علت عمده ضعف ارتباط دانشگاه با صنعت را فرهنگی دانست و اظهار داشت: فقدان ارتباطات و عدم شناخت متقابل باعث ایجاد این ضعف شدهاست که البته بخش عمدهای از این ضعف در دانشگاه درونگرا اتفاق میافتد. وی غفلت از تجربه مفید عناصر اجرایی در سازمانها را ضعف بزرگ دیگری از سوی دانشگاهیان دانست و گفت: انجام کارهای مشترک پژوهشی به نفع هر دوسازمان و جامعه خواهد بود.
سرپرست دانشگاه یاسوج افزود: کارشناسان و مدیران دستگاههای اجرایی که محصول تربیت دانشگاهی هستند با زیر سوال بردن دانشگاه در واقع ریشههای علمی و پژوهشی جامعه را مورد هدف قرار میدهند که بایستی جایگاه و شان دانشگاه در میان مدیران فراتر از آنچه هست رعایت شود.
وی اضافه کرد: ساماندهی مناسب به کارورزیها و ارزیابی هایی دقیق از این دورهها فراموش شدهاست که میبایست به طور دقیق و کارشناسانه انجامگیرد.
دکتر عریان ایجاد اتاق ارتباط دانشگاه با صنعت در هر دوسازمان را امری مهم تلقیکرد و اضافه کرد انعقاد تفاهمنامه میتواند مسیر همکاری را مشخصتر نموده و امیدهای تازهای برای توسعه علمی استان ایجاد کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز نقش دانشگاه در توسعه را مهمدانست و گفت: مشکلات ارتباط صنعت با دانشگاه همچنان باقیماندهاست و امیدواریم با حضور دکتر عریان در راس دانشگاه مادر استان اتفاقات خوبی صورتپذیرد.
مهندس داریوش دیودیده با ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان در حوزههای مختلف، خواستار ارتباطات بیشتر و کاربردیتر با دانشگاه شد.