کارگاه غیرمجاز طبخ مواد غذایی در شهر بوشهر شناسایی و پلمپ شد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی در این خصوص گفت: با تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان، بیش از ۲۰۰ کیلوگرم برنج و مرغ غیرقابلمصرف در یک کارگاه غیرمجاز طبخ مواد غذایی شناسایی و معدوم گردید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: طبق برنامه تشدید بهداشت محیط مقدار ۱۵۹ کیلوگرم برنج و ۶۰ کیلوگرم مرغ کشف شد و پسازآن طی هماهنگیهای صورت گرفته با مراجع قضایی و نیروی انتظامی از فعالیت کارگاه مذکور ممانعت و ابزار و ادوات طبخ این کارگاه غیرمجاز توقیف شد.
مهندس حسن فخرایی اضافه داشت: شهروندان گرامی از خرید مواد غذایی و فست فود ها از دستفروشان و واحدهای سیار عرضهکننده مواد غذایی خودداری نمایند زیرا مراحل تهیه این اغذیه در منازل یا مکانهای نامعلومی صورت میگیرد که این اقدامات دور از چشم بازرسین بهداشت صورت گرفته و کنترلی بر آن صورت نمیگیرد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تاکید کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی بهصورت شبانهروزی پاسخگوی شهروندان میباشد.
انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰