فعالیت های قابل برون سپاری موسسه تحقیقات علوم دامی وهمکاری با صنعت دام و طیورو فعالان غیردولتی مورد بررسی قرارگرفت
فعالیت های قابل برون سپاری موسسه تحقیقات علوم دامی وهمکاری با صنعت دام و طیورو فعالان غیردولتی مورد بررسی قرارگرفت
به منظور ارتقای مشارکت فعالیت های موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در تعامل با بخش خصوصی، با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان، دکتر سیدباقر محمودی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی، دکتر اسماعیل خانیان رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و معاونان وی دوشنبه ۷خرداد سال جاری در دفتر رئیس سازمان برگزار شد. در این جلسه ضمن ارائه مدل توسعه فناوری و ترویج یافته های علمی، نحوه تعامل با بخش خصوصی در قالب واحدهای تحقیق و توسعه مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر اسماعیل خانیان ضمن بیان ماموریت ها و اهداف این موسسه بر اثربخشی و تحول سازی وظایف پژوهشی تعریف شده در چشم انداز جاری موسسه تاکید کرد. وی با بیان این مطلب که مدیریت دانش و گسترش نوآوری از جمله اهداف مهم این موسسه است توضیحاتی در خصوص نحوه اجرای پروژه های تحقیقاتی موسسه در تعامل با بخش خصوصی ارائه داد. رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، برون سپاری فعالیت های تحقیقاتی این موسسه را در راستای توانمندسازی و فناورمحوری مهم خواند و به بررسی چالش های موجود در شکل گیری تعاملات سازنده تحقیقات علوم دامی در ارتباط با صنعت دام و طیور پرداخت.
استاندار کردن تولید محصولات لبنی، سنتز بز و اصلاح نژاد دام و هم چنین واگذاری دانش های فنی استفاده از علوفه کم آب بر و سیستم اطلاعات مکان نمای وضعیت موادمعدنی موردنیاز دام از جمله زمینه های مشارکت با بخش خصوصی موسسه تحقیقات علوم دامی است که در سخنان دکتر اسماعیل خانیان بدان اشاره شد.
دکتر اسکندر زند با تاکید بر ضرورت تغییر نگرش در تعریف پروژه های پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور این موسسه را دارای زمینه های قوی برای ارتباط با بخش خصوصی دانست که از آن انتظار می رود در برقراری مشارکت مطلوب با صنعت دام و طیور و فعالان غیر دولتی این بخش بیش از پیش تلاش کند. وی موسسه تحقیقات چغندرقند را را الگوی مناسبی در تعامل با بخش خصوصی نام برد که ضرورت دارد سایر موسسه های تحقیقاتی تابعه سازمان در راستای استفاده از ظرفیت های پنهان و پیدای بخش خصوصی در اجرای تحقیقات تقاضامحور و اقتصادی بهره مند شوند.
رئیس سازمان هم چنین موسسه تحقیقات علوم دامی را نیازمند هم افزایی با شرکت های دانش بنیان این بخش دانست و بر راه اندازی مرکز رشد این موسسه تاکید کرد.
روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی