عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر؛ کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر در این نشست گفت: امنیت و سلامت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و تحقق این دو مهم نیازمند همکاری همگانی است.
مجید خورشیدی افزود: برای اینکه جامعه سالم و بدون بیماری داشته باشیم باید همه پای‌کار باشند و اقدامات و طرح‌های متنوعی در حوزه سلامت اجرا شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: برای دستیابی به اهداف موردنظر در بخش سلامت همه نهادها باید به وظایف خود در این حوزه عمل کرده و با دانشگاه علوم پزشکی همکاری لازم را داشته باشند و در اجرای مصوبات کوشش کنند.
وی با اشاره به تعریف ۴۹ پروژه در حوزه سلامت و امنیت غذایی، خاطرنشان کرد: کمیته‌های هفت‌گانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل‌شده است و سند امنیت غذایی استان در نشست‌های این کمیته‌ها تهیه و تدوین می‌شود.
خورشیدی با اشاره به اهمیت بسیار بالای تدوین سند امنیت غذایی استان بوشهر، اضافه کرد: کارگروه سلامت و امنیت غذایی نقش و مسئولیت بسیار مهمی در تامین امنیت غذایی مردم استان دارد و باید در این مسیر تلاش ویژه داشته باشد.
مجید خورشیدی بابیان اینکه دستگاه‌های مرتبط با امنیت غذایی استان باید در تهیه سند امنیت غذایی شرکت کنند افزود: استان به یک مطالعه جامع و به‌روز جهت بررسی وضعیت امنیت غذایی نیاز دارد.
وی تصریح کرد: مطالعه ملی انجام‌شده در ارتباط با وضعیت امنیت غذایی استان دارای ابهام و سوالاتی می‌باشد و ما به اطلاعات بیشتری در ارتباط با امنیت غذایی استان نیاز داریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز بابیان اینکه شرایط امنیت غذایی استان مطلوب نمی‌باشد گفت: سایر سازمان‌ها وظایف سازمانی و ساختاری خود، در ارتباط با امنیت غذایی استان را به شکل مطلوب انجام نداده‌اند.
دکتر سعید کشمیری افزود: امنیت غذایی در استان یک امرفرابخشی و سازمانی است و دانشگاه علوم پزشکی به‌عنوان متولی سلامت و امنیت غذایی استان تقسیم وظایف و پیش‌نویس سند امنیت غذایی را تهیه‌کرده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: ۴۹ پروژه در راستای مداخله جهت امنیت غذایی استان تعریف‌شده است.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر نیز گفت: مطالعه ملی امنیت غذایی کشور تحت عنوان سمپات مربوط به سال ۹۰ می‌باشد که این مطالعه منطقه‌ای صورت گرفته است و به‌موجب آن استان بوشهر در منطقه " نزدیک به بحران " است.
دکتر عیسی صفوی افزود: مهم‌ترین ایراد به این مطالعه فاصله زمانی تا وضعیت زمان فعلی می‌باشد که در این مطالعه وضعیت شهرستان‌های استان به تفکیک نیامده است و این موضوع باعث عدم طراحی یک مداخله موثر و مفید می‌شود.
وی بابیان اینکه در این مطالعه اطلاعات به‌روز نشده است اظهار داشت: در حوزه امنیت غذایی در استان به تحقیقات دانشگاهی و اکادمیک نیازاست.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر بیان کرد: کمیته امنیت غذایی بکی از ۶ کمیته نظام‌نامه استانی مدیریت سلامت همه‌جانبه است.
دکتر صفوی بابیان اینکه این کمیته در معاونت بهداشتی دانشگاه مستقرمی باشد خاطرنشان کرد: پیش‌نویس سند امنیت غذایی استان تهیه‌شده است و این سند به بررسی بیشتر نیاز دارد.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳