پلمپ سه مرکز تهیه غذای برونبر در شهرستان دیّر
مهندس احمد آخوندی در جمع خبرنگاران گفت: در ادامه روند نظارت و پایش از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، کارشناسان بهداشت محیط سه مرکز تهیه غذای بیرون بر در شهرستان دیّر را به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و پس از طی مراحل قانونی پلمپ کردند.
وی گفت: این واحدهای صنفی، در شهرهای دیّر و آبدان فعال بودند که با انجام مراحل قانونی و بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، برخورد قانونی صورت گرفت.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی توسط متصدیان صنوف مختلف اظهار کرد: عدم رعایت موازین بهداشتی توسط متصدیان و کارگران مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، امکان وقوع مسمومیت و بروز طغیان بیماری در بین شهروندان را افزایش میدهد.
وی اضافه کرد: همه متصدیان و کارگران صنوف مشمول، باید دوره ویژه بهداشت عمومی را گذرانده و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنند.
مهندس آخوندی بابیان اینکه آموزش متصدیان و کارگران، اولویت کار بازرسان بهداشت محیط است تاکید کرد: با صنوفی که باعث به مخاطره افتادن امنیت غذایی شهروندان شده و بهداشت عمومی را نادیده گیرد بدون اغماض برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰