عمومی | دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

برگزاری اولین نشست علمی و اجرایی " شناسایی، آموزش و توانمندسازی افراد دارای اختلال اوتیسم " در دانشگاه علوم بهزیستی

اولین نشست علمی و اجرایی " شناسایی، آموزش و توانمندسازی افراد دارای اختلال اوتیسم " روز دوشنبه این هفته (هفتم خردادماه جاری) با حضور نمایندگان معاونت اجتماعی وزارت بهداشت ، یونسکو ، اداره کل سلامت شهر تهران و بهزیستی استان تهران ، مسئولان انجمن اوتیسم ایران و جمعی از اساتید و نخبگان حوزه توانبخشی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود.

دکتر " محمود توکلی " رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه ، افزود: این نشست با هدف " هماهنگی جهت تلفیق و ادغام سازی برنامه های توانبخشی در مجمع سلامت محلات شهر تهران " برگزار می شود که اولین برنامه آن ، جامعه دارای اختلال اوتیسم و خانواده های آنان را هدف قرار می دهد.

وی توضیح داد که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان حامی علمی و فنی این پروژه مشترک ، با استفاده از توان علمی و تخصصی کارشناسان و متخصصان گروه های توانبخشی مانند کاردرمانی ، مددکاری ، مشاوره ، کودکان استثنایی و مرکز تحقیقات اعصاب اطفال ، به انجمن اوتیسم ایران و اداره کل سلامت شهر تهران در اجرای با کیفیت و تاثیرگذار این برنامه کمک می کند.

دکتر توکلی تصریح کرد: در مرحله اول از اجرای این پروژه ، افراد دارای اختلال اوتیسم در محله های شهر تهران شناسایی می شوند و ضمن اجرای برنامه های توانبخشی برای آنان ، نسبت به توانمندسازی بیماران و خانواده های آنان اقدام خواهد شد.

وی افزود: اجرای این برنامه در شهر تهران مورد حمایت مالی سازمان بهزیستی استان تهران و معاونت امور اجتماعی وزارت بهداشت قرار خواهد گرفت.

******

رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین از برگزاری همایش مدیران حدود ۶۰ تشکل و سازمان غیردولتی حوزه توانبخشی و عضو شبکه ملی NGO های توانبخشی کل کشور در تاریخ نهم خردادماه جاری ، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خبر داد.

دکتر توکلی گفت : در این همایش که با حضور معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت برگزار می شود، مجمع عمومی سمن های توانبخشی کل کشور ، اعضای هیات مدیره و بازرسان شبکه را انتخاب می کنند.

وی با اشاره به جایگاه تشکل های غیردولتی بعنوان ابزارهای اجرایی و مردمی بخش ها و سازمانهای دولتی ، در مورد ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه با این شبکه ملی ، افزود: با توجه به جامعه نگر بودن توانبخشی و لزوم ورود هر چه بیشتر آن در جامعه بویژه در جهت رفع نیازهای مردم ، ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه بعنوان یک مرجع علمی ، با تشکل های غیردولتی بعنوان بازوهای اجرایی بخش دولتی در جامعه ضروری است.

انتهای پیام /

تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور