برگزاری اولین مرحله از دوره ارزیابی حسی روغن زیتون
با هدف تربیت ارزیاب حسی ماهر روغن زیتون جهت تشخیص کیفیت آن، اولین مرحله از دوره ارزیابی حسی روغن زیتون ، با حضور استاد شورای بین المللی زیتون، آقای خوان رامون اسکیردو، در محل مرکز آموزش میرزا کوچک خان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان از تاریخ ۱۵ الی ۱۸ اردیبهشت ماه تشکیل شد. دوره مذکور در سه مرحله مجزا و با حضور سه استاد از شورای بین المللی زیتون برگزار خواهد شد. در مرحله اول این دوره ۵۰ نفر از فعالین صنعت زیتون، کارشناسان و محققان حضور داشتند. افرادی که مرحله اول را با موفقیت به پایان رسانده باشند، می توانند در مراحل دوم و سوم نیز شرکت کنند. در پایان سه مرحله، گواهی ارزیاب حسی ماهر روغن زیتون از طرف شورای بین المللی زیتون به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.