عمومی | موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

برگزاری اولین مرحله از دوره ارزیابی حسی روغن زیتون


با هدف تربیت ارزیاب حسی ماهر روغن زیتون جهت تشخیص کیفیت آن، اولین مرحله از دوره ارزیابی حسی روغن زیتون ، با حضور استاد شورای بین المللی زیتون، آقای خوان رامون اسکیردو، در محل مرکز آموزش میرزا کوچک خان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان از تاریخ ۱۵ الی ۱۸ اردیبهشت ماه تشکیل شد. دوره مذکور در سه مرحله مجزا و با حضور سه استاد از شورای بین المللی زیتون برگزار خواهد شد. در مرحله اول این دوره ۵۰ نفر از فعالین صنعت زیتون، کارشناسان و محققان حضور داشتند. افرادی که مرحله اول را با موفقیت به پایان رسانده باشند، می توانند در مراحل دوم و سوم نیز شرکت کنند. در پایان سه مرحله، گواهی ارزیاب حسی ماهر روغن زیتون از طرف شورای بین المللی زیتون به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.