سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام، از طرح تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط این شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود ۲۵۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.
وی با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط در چهار گروه سه نفره، در دو شیفت صبح و عصر در حال انجام وظیفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابیها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.۵