هشدار کارشناس بیماری های واگیر معاونت بهداشت در خصوص بیماری تب کریمه کنگو
محمد طاهری کارشناس بیماری های واگیر معاونت بهداشت در گفتگویی با روابط عمومی نسبت به بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد.
وی اعلام کرد : انسان در اثر تماس مستقیم با خون و ترشحات یا بافت های آلوده دام و یا تماس با ترشحات افراد بیمار مبتلا می شود و ابتلا از طریق خوردن گوشت پخته شده و راه های تنفسی هنوز به اثبات نرسیده است.
همچنین مصرف گوشت های غیر استاندارد که خارج از سیستم نظارتی دامپزشکی ذبح شده اند امکان انتقال بیماری را به دیگر گروه های جامعه افزایش می دهد و توصیه اکید ما این است که مردم از ذبح غیربهداشتی دام در منازل خودداری کنند.
کارشناس بیماری های واگیر معاونت بهداشت اظهار داشت : مردم می توانند پس از خرید گوشت از مراکز معتبر ابتدا آن را در دمای صفر تا منهای ۴ نگهداری کنند تا اسیدهای موجود در آن ویروس را از بین ببرد.
محمد طاهری در پایان گفت : این بیماری در دام علایم مشخصی ندارد، اما در انسان بیماری با تب بالا، دردهای عضلانی، سر دردهای شدید و خونریزی در بدن خود را نشان می دهد و در صورتی که افراد این علائم را در خود مشاهده می کنند باید به مرکز درمانی مراجعه کنند.