مراسم یادبود استادِ فقید، دکتر شکوه اقدس محامدی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مراسم یادبود استادِ فقید، دکتر شکوه اقدس محامدی روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ در تالار شهید مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم که با حضور جمعی از اساتید پیشکسوت گروه فوق تخصصی ریه، رئیس، معاونین و جمعی از مسئولین مجتمع، اعضای هیئتعلمی، خانواده زندهیاد دکتر محامدی، فراگیران و کارکنان مجتمع برگزار شد، دکتر نجفی عضو هیئتعلمی گروه نفرولوژی به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخت.
در ادامه دکتر درخشان، استاد پیشکسوت گروه فوق تخصصی ریه ضمن عرض تسلیت به حاضرین و تشکر بابت فراهم شدن چنین فرصتی برای گرامیداشت یاد و زحمات استاد فقید دکتر محامدی، اظهار داشت که آن استاد والامقام عمری را در تعلیم و تعلم سپری کرد.
دکتر درخشان با بیان خاطراتی از اهمیتی که دکتر محامدی درباره آموزش دانشجویان قائل بود گفت: من از توان استاد محامدی با آن جثه نحیف در امر پیگیری امور آموزشی دانشجویان متعجب بودم و مطمئن هستم که ایشان مقامی عالی در نزد پروردگار دارند زیرا عمری را درراه خدمت به مردم گذراندند.
در ادامه رئیس سابق بخش ریه، با یاد کردن از استاد زندهیاد، دکتر یلدا، درگذشت وی را فاجعهای بزرگ برای آموزش پزشکی کشور دانست. وی ادامه داد: باید از اساتید پیشکسوت یاد کنیم زیرا در این اساتید انگیزهای عجیب وجود دارد و به مسائلی که اطرافشان میگذرد اهمیت نمیدهند مگر مسائل علمی.
وی ادامه داد امثال دکتر یلدا و دکتر محامدی ممکن است جایشان خالی باشد اما هرگز از ذهن ما بیرون نخواهند رفت.
سپس دکتر آملی، بنیانگذار بخش ریه مجتمع و استاد پیشکسوت، در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد زندهیاد دکتر محامدی، عرض تسلیت به حاضرین و خانواده ایشان که در مراسم حضور داشتند، گفت: من از سال ۱۳۴۵ دکتر محامدی را میشناختم.
او باوجود کسالت مزمنی که داشت، کوچکترین ضعفی در مشغولیتهای آموزشی و درمانی ایشان دیده نمیشد.
وی در ادامه با تشویق به اطلاع یافتن از حال همکاران، بر اهمیت توجه به دانشجویان بهعنوان درمانگران آینده کشور نیز تاکید کرد.
در ادامه دکتر محرز با سخنرانی کوتاه در وصف استاد فقید دکتر محامدی و گرامیداشت یاد وی گفت: دکتر محامدی و استاد یلدا موضوعی را به ما یاد دادند: عاشق بودن؛ عشق در بیمار دیدن، عشق در آموزش دادن و عشق در کار کردن و اظهار امیدواری کرد که همه بتوانیم راه آن اساتید را ادامه داده و به دانشجویان یاد بدهیم.
دکتر شریفیان، رئیس گروه داخلی دانشکده پزشکی با برشمردن دو ویژگی بارز مرحوم استاد محامدی اظهار داشت: یکویگری بارز ایشان اهمیتی بود که به تدریس و آموزش دانشجویان و رزیدنتها میدادند و دیگری احترام به حقوق بیمار بود. به نحوی که ایشان شخصاً پیگیر رفع مشکل بیماران می شد.
دکتر شریفیان با تشبیه وجود اساتید پیشکسوتی همچون دکتر محامدی به چشمهای جوشان گفت: بهواسطه حضور اینگونه اساتید، جریان پاک آموزش دانش پزشکی جریان دارد.
سپس دکتر فره وش عضو هیئتعلمی گروه گوارش خاطراتی از زندهیاد دکتر محامدی ذکر کرد.
در پایان مراسم نیز عضو خانواده زندهیاد دکتر محامدی، ضمن تسلیت به جامعه علمی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، از زحمات کادر درمان در طی دوران بستری ایشان و همچنین برگزاری مراسم یادبود استاد و همراهی و حضور رئیس مجتمع، رئیس بخش و اعضای هیئتعلمی در کنار خانواده آن استاد فقید، قدردانی کرد.
همچنین کلیپهایی از بخشهای برگزیده گفتگوی زندهیاد دکتر محامدی با گروه ثبت خاطرات طلایهداران دانشگاه، در خلال این مراسم پخش شد.