عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ و مرکز مشاوره ازدواج و آزمایشگاه مرکزی شهرستان بن - ۱۳۹۷/۰۲/۳۱

وب دا؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن از برگزاری آئین کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ و مرکز مشاوره ازدواج و آزمایشگاه مرکزی این شهرستان با حضور فرماندار شهرستان، امام جمعه محترم شهرستان و ریاست و معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونت بهداشتی شبکه و روسای شورای اسلامی شهرستان شورای اسلامی شهر بن و شورای اسلامی شهر وردنجان خبر داد.
به گزارش وب دا؛ دکتر علی اکبر نادری افزود: این مراسم روز شنبه مورخ ۲۹ اردیبهشت ماه جاری با تخصیص اعتباری بالغ بر ۴۰۰میلیون تومان برگزار و عملیات احداث این پروژه بطور رسمی آغاز شد.
به گفته وی، کل اعتبار مورد نیاز پیش بینی شده برای اتمام این پروژه دو میلیارد تومان برآورد شده است.
دکتر نادری افزود: این پروژه در دو طبقه و زیر بنای قریب به یک هزار متر مربع احداث و ضمن بهره مندی جمعیت ۵ هزار نفری از خدمات مرکز،‌ جمعیت ۳۰ هزار نفری شهرستان نیز از خدمات مرکز مشاوره ازدواج و آزمایشگاه مرکزی بهره مند خواهند شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن در ادامه با اشاره به راه اندازی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن از خرداد ماه سال ۹۵ به اهم اقدامات صورت گرفته در سطح شهرستان اشاره داشت.
دکتر نادری گفت: با راه اندازی مرکز جامع خدمات سلامت یانچشمه هم اکنون ۷ مرکز جامع خدمات سلامت در شهرستان فعال می باشد که در مجموع ۲۸ هزار و ۲۰۰ نفر تحت پوشش این مراکز هستند.
وی، راه اندازی اتوماسیون شبکه، جذب حدود ۳۵ نیرو جهت فعالیت در واحدهای ستادی، ‌اجرای پروژه های خانه پزشک حیدری، بارده و وردنجان،‌ خانه بهداشت شیخ شبان و پهنا، مرکز خدمات جامع سلامت وردنجان، ساختمان ستادی شبکه بهداشت و درمان با زیربنای ۲ هزار متر مربع و صرف اعتباری بالغ بر ۳میلیارد و ۷ میلیون تومان در ۴ طبقه ، راه اندازی آزمایشگاه آب شهرستان، شروع به خرید و راه اندازی آزمایشگاه مرکزی شهرستان ،‌ تکمیل کابل کشی و راه اندازی سامانه سیب شبکه و مراکز تابعه، راه اندازی بسیج جامعه پزشکی شهرستان و مرکز شماره ۲ بن،‌ راه اندازی داروخانه مرکز شماره ۲ بن، ‌راه اندازی واحدهای دندانپزشکی مرکز شماره ۲ بن و خریداری تجهیزات و یونیت های دندانپزشکی به تعداد ۴ عدد به ارزش ریالی هر عدد ۷۵ میلیون تومان ، خرید تجهیزات اداری با صرف اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیز شبکه و واحدهای تابعه را از جمله اقدامات صورت گرفته در مدت راه اندازی شبکه عنوان کرد.
دکتر نادری در ادامه به بازدید ریاست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان و مسئولین شهرستانی از مراکز شماره ۱ و ۲ بن اشاره داشت و افزود: تبدیل مرکز شبانه روزی بن به مرکز پیش بیمارستانی با استقرار متخصص طب اورژانس،‌ اختصاص یک دستگاه آمبولانس ICU دار به شهرستان بن، استقرار متخصصین اطفال،‌ داخلی و زنان و زایمان از آذرماه سال جاری از موضوعات مطرح شده در حاشیه این بازدید بود.