عمومی | دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

کمیته استانی مشترک بررسی مسمومیت غذایی در یاسوج برگزار شد+عکس/همه نهاد های اداری در سلامت مردم دخیل هستند


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری نشست مشترک کمیته استانی بررسی مسمومیت های غذایی با نمایندگان ادارات مرتبط استان در سالن اجتماعات این معاونت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ابراهیم نعیمی گفت: همه ساله در فصل بهار با توجه به کوهستانی بودن و طبیعت استان شاهد رشد انواع گیاهان طبیعی هستیم.

وی افزود: در این میان بهار فصل رویش انواع قارچ های سمی است که شباهت زیادی با قارچ های خوراکی دارند و تشخیص انها دشوار است.

وی با بیان اینکه طبق گزارش های صورت گرفته شاهد مسمومیت برخی از هموطنانی هستیم که به احتمال زیاد قارچ سمی مصرف نموده اند، عنوان کرد: مراحل نمونه برداری و آزمایش ها در حال انجام است و تا حصول نهایی نتایح هموطنان دقت لازم را در خرید قارچ داشته باشند .

نعیمی در ادامه به نظارت بیشتر کارشناسان باغبانی جهادکشاورزی بر نحوه محل پرورش قارچ های خانگی و رعایت ایمنی های بهداشتی متولیان امر تاکید نمود .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ابراز داشت: درست است که ما عهده دار بهداشت و درمان مردم هستیم اما قطع یقین تمام نهاد های اداری در سلامت مردم دخیل هستند .

پریسای؛ مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین خاطر نشان کرد: در صورتی که هم استانی های محترم دچار هر گونه مسمومیت به خصوص مسمومیت با انواع قارچ طبیعی شدند، در سریع ترین زمان ممکن به مراکز بهداشتی، درمانی یا بیمارستان های شهری جهت معالجه و اقدامات درمانی مراجع نمایند