عمومی | دانشگاه شهرکرد

برگزاری جشنواره پخت غذاهای محلی و سنتی "دیگ و دیگ بَر" در دانشگاه شهرکرد


به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۷، جشنواره پخت غذاهای سنتی و محلی "دیگ و دیگ بَر"به مناسبت هفته خوابگاه‌ها و به‌منظور ایجاد شور و نشاط و معرفی بهتر غذاهای محلی و سنتی استان به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی و معاونت دانشجویی و با همکاری معاونت اداری- مالی با حضور دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی، دکتر بیت‌الله محمودی مدیر امور اداری، افراسیاب صادقی مدیر امور اجتماعی و جمعی از دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

گفتنی است: در این جشنواره ۶ گروه دانشجویی، با پخت غذاهای سنتی و محلی به رقابت پرداختند که در پایان به سه گروه برتر به ترتیب جوایز۱۰۰، ۷۰ و ۵۰هزارتومانی اهدا شد.