عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین جلسه اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در سال ۹۷ تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت۹۷ اولین جلسه اعضای هئیت علمی  مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با حضور دکتر مصطفی معین، رئیس مرکز، دکتر زهرا پورپاک، معاون مرکز و اساتید این مرکز ( اعضای هیئت علمی مرکز و غیر هیئت علمی): دکتر محمدرضا فضل اللهی،دکتر مریم نوری زاده، دکتر شیوا ثقفی، دکتر غلامعلی کاردر ،دکتر عارفه جعفریان، دکتر مهشید سیرجانی، دکتر آرزو چرسی زاده، دکتر محسن بدل زاده ، دکتر راهله شکوهی، دکتر زهرا علیزاده، دکتر لیلا مرادی، دکتر بهناز اسماعیلی در سالن دکتر فرهودی مرکز فوق تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه دکتر مصطفی معین، رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی بیان کرد که تشکیل این جلسات به صورت مداوم موجب هم افزایی و هماهنگی و نیز ایجاد همفکری و تبادل اطلاعات بین اعضا می شود و مقرر کرد این جلسات  در هر فصل  تشکیل شود.
سپس دکتر زهرا پورپاک، معاون این مرکز قوانین مربوط به دستورالعمل ترفیع سالانه و تعیین رکود علمی و همچنین دستورالعمل نحوه اعطای ترفیع سالانه و پایه های تشویقی اعضای هیئت علمی دانشگاه  علوم پزشکی تهران را قرائت کرد.
در ادامه دکتر  غلامعلی کاردر، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی گزارشی از فعالیت های سه سال گذشته خود در خصوص دانشجویان داخلی و خارجی جذب شده در حیطه کاری خود ارائه داده و گفت که در این مدت موفق شده است که ۱۳ مقاله را نگارش و به چاپ برساند و اعلام کرد که به زودی برای آموزش تکنیک های آزمایشگاهی پیشرفته در زمینه ایمونوتراپی سرطان عازم دانشگاه تورنتو کانادا خواهد بود و در این مدت برای اجرای طرح مشترک با آن دانشگاه نیز تلاش خواهد کرد.



در پایان سخنرانی دکتر کاردر، معاون مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی معاون مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی به اهمیت ارتباط با مراکز بین المللی اشاره و توصیه کرد که اعضای مرکز برای به روز رسانی دانش خود و آموزش و یادگیری تکنیک های جدید در زمینه حیطه کاری خود با مراکز بین المللی ارتباط بر قرار کنند.
در ادامه جلسه،دکتر راهله شکوهی، مسئول آموزش این مرکز، در مورد نحوه تشکیل کلاس های دانشجویان و جذب دانشجوی ارشد و دکترا  و دوره های کارآموزی توضیحاتی ارائه و بیان کرد که ایجاد ارتباط با دانشگاههای مختلف کشور و اجرای پایان نامه های مشترک از مزایای جذب دانشجو در مرکز است.
سپس دکتر زهرا علیزاده، مسئول کمیته اخلاق مرکز، در زمینه ثبت پرسشنامه و رضایت نامه و نحوه پاسخ به سوالات سامانه پژوشیار در بخش اخلاقی طرحها، توضیحاتی ارائه داد و در ادامه دکتر آزاده چرسی زاده، مسئول برگزاری کارگاه های مرکز، گزارشی در مورد کارگاه های آموزشی که در سال ۹۷ برگزار خواهد شد، ارائه کرد.
در پایان مقرر شد در هر یک از جلسات آینده، دو نفر از اعضای هیئت علمی مرکز، گزارشی از عملکرد علمی خود ارائه دهند.

عکس و خبر: الناز واحدی