نظارت بهداشتی بر اصناف در ایام ماه مبارک رمضان تشدید می شود - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
معاون بهداشتی دانشگاه از افزایش نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در طول شبانه روز در ایام ماه مبارک رمضان در سطح شهرستان خبر داد و گفت: سلامت مواد غذایی اولویت مهم معاونت بهداشتی دانشگاه است.
دکتر مجید ارجمند اظهار داشت: در ایام رمضان، بازرسان بهداشت محیط بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط، تجهیزات و سلامت موادغذایی، استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی، عدم استفاده از رنگ و افزودنی غیرمجاز و استفاده از ظروف یکبار مصرف بهداشتی در اماکن اغذیه فروشی نظارت خواهند داشت.
وی افزود: مردم از استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای خرید مواد غذایی مانند حلیم و آش خودداری کنند.
وی با بیان اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان با تعدادی از متخلفان برخورد گردیده گفت: بازرسان بهداشت محیط در سطح شهرستان، ضمن ارائه آموزش های لازم به متصدیان و شاغلین، در صورت مشاهده تخلف با متخلفان بصورت جدی برخورد خواهند کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه با اعلام اینکه متاسفانه دستفروشی به یک معضل اجتماعی تبدیل شده است بیان کرد: به دلیل تاثیر مستقیم مواد غذایی بر سلامت افراد و خانواده ها، هر گونه دستفروشی مواد غذایی غیر مجاز و غیربهداشتی است و از مسئولین شهرستان درخواست می شود تمهیدات لازم برای برخورد با این پدیده اندیشیده شود .
معاون بهداشتی دانشگاه گفت: همشهریان عزیز می توانند هر گونه شکایت بهداشتی خود را با سامانه دریافت شکایت مردمی وزارت بهداشت ۱۹۰ بصورت شبانه روزی و رایگان در میان بگذارند.