عمومی | دانشگاه گیلان

وزیر علوم در جمع مدیران روابط عمومی دانشگاه ها: اطلاع رسانی دستاوردهای مجموعه وزارت علوم در بستر شبکه ملی روابط عمومی باشد

وی با اشاره به وجود و تعدد شبکه های مجازی خبری، استفاده از فناوری های نوین در انتشار اخبار را لازمه حفظ منبع خبری روابط عمومی به عنوان مرجع موثق خبرگزاری های مختلف و نیز خانواده آموزش عالی دانست.

دکتر غلامی افزود: دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری دستاوردهای فراوانی برای اطلاع رسانی دارند که این مراکز برای انتشار اخبار ارزشمند خود باید از جوانان و بالاخص دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری شاغل به تحصیل در رشته های مرتبط استفاده کنند.

وی در ادامه با اشاره به اولویت اخبار منتشر شده از سوی روابط عمومی ها، وجود کارشناسان را برای اولویت بندی و تعیین درجه تاثیرگذاری اخبار و نیز انتشار اخبار ارزشمند در حوزه های مختلف را یاد آور شده و بر نقش مهم روابط عمومی در اطلاع رسانی به آحاد جامعه تاکید کرد.

وزیر علوم همچنین بر استفاده از پتانسیل جوانان در بدنه کار مهم روابط عمومی و اطلاع رسانی تاکید کرد و گفت: جوانان روحیات فعال تر و پرنشاط تری در انجام امور پراسترس دارند، اما باید از آموزش های لازم به آنان غافل نشد.

در این نشست همچنین دکترعلیرضا عبداللهی‌نژاد سرپرست روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه روابط عمومی‌ها از کارهای سنتی و کلیشه‌ای فاصله بگیرند، گفت: چابک‌سازی، حرفه‌ای‌گرایی و تخصصی‌گرایی در روابط عمومی‌ها بسیار حائز اهمیت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر علیرضا عبداللهی‌نژاد اظهار داشت: در دورانی به سرمی‌بریم که به گواه اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه ارتباطات عصر جامعه خبری و اطلاعاتی است و اطلاعات به عنوان موتور محرک جوامع شناخته می‌شوند.

وی با بیان اینکه اساس و بنیان زندگی انسان بر پایه اطلاعات بنیان شده است، افزود: تمامی ساعت‌ها و حوزه‌های زندگی انسان تحت‌تاثیر ارتباطات قرار دارد بنابراین روابط عمومی‌ها به عنوان گوش‌شنوا، چشم‌بینا و وجدان بیدار سازمان‌ها و موسسات بسیار تاثیرگذار هستند.
دکترعبداللهی‌نژاد با اشاره به اینکه روابط عمومی‌ها باید به فناوری‌های روز مجهز شوند، تاکید کرد: آنچه در این عصر باید مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از کارکردهای سنتی و کلیشه‌ای که روابط عمومی‌ها در دوران حیات سنتی خود داشتند و مجهز شدن به تکنیک‌ها، تاکتیک و فنون جدید در حوزه روابط عمومی است.
وی خاطرنشان کرد: در فضای رسانه‌ای حاضر که شبکه‌های نامتناهی مجازی از طریق سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در حال فعالیت هستند، اگر به فناوری‌های روز مجهز نباشیم از آنها عقب خواهیم ماند.
سرپرست روابط عمومی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: نشست‌های هم‌اندیشی بین مدیران روابط عمومی‌ها پس از چند سال وقفه دوباره احیا شده است که با برگزاری نشست‌های فصلی با مدیران مناطق ۱۰ گانه پویایی، نشاط و روح جدید را در بدنه روابط عمومی‌ها وارد خواهیم کرد.
وی افزود: آنچه در این نشست یک‌روزه به دنبال آن هستیم لزوم بازآرایی و ارتقای ساختار روابط عمومی‌ها مبتنی بر شرایط جدید سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فناورانه است.
دکتر عبداللهی‌نژاد با بیان اینکه تخصیص بودجه مستقل برای روابط عمومی خواست همه است، گفت: نکته‌ای که به عنوان آسیب محسوب می‌شود، لزوم تفکیک روابط عمومی‌ها از حوزه ریاست دانشگاه‌ها است چرا که مسئولیت این دو نقش به قدری زیاد است که نمی‌توان این دو مسئولیت را برعهده یک فرد قرار داد.