عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

دومین جشنواره غذای ملل خارجی و اقوام ایرانی، در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد

روز ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ با تلاش اداره مشاوره و سلامت روان معاونت دانشجویی – فرهنگی و کانون خیریه الست دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با هدف ایجاد وفاق، همدلی و وحدت بیشتر بین دانشجویان، جشنواره غذای ملل خارجی و اقوام ایرانی، در دانشگاه برگزار شد.

رامش حسین زاده، سرپرست اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر، گفت : در اجرای این برنامه، واحدهای مختلفی از دانشگاه هم همکاری داشتند و عواید حاصل از برگزاری جشنواره، در امور خیریه صرف خواهد شد. ایشان اضافه کرد: در این برنامه، گروه هایی از اقوام شمالی، کُرد  و تُرک و همچنین ملل افغان، لبنان حضور داشتند و با به نمایش گذاشتن چیدمان سفره و ویژگی های ظاهری غذاهای بومی محلی، غذا، نقطه پیوند فرهنگ ها شد .

بنا به اظهار سرپرست اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در بخش غذاهای ایرانی، دلمه(کلم، برگ مو  و فلفل دلمه ای)، آش(دوغ، رشته، بادمجان)، کوفته تبریزی، کوکوی شیش انداز و انواع شیرینی ها، دسرها و غذاهای بومی، عرضه شد. ایشان ادامه داد: در بخش غذاهای خارجی، منتو، کابلی پلو، آشک، بشامه، بستنی خاور میانه ای، سالاد بتوله، فته، طاووق، کبه بنادورا و چندین نوع غذا و دسرهای متنوع دیگر به نمایش گذاشته شد.

حسین زاده، اظهار کرد که قسمت دوم مراسم در سالن آمفی تئاتر شهید بابایی دانشگاه برگزار شد و پس تلاوت آیاتی از قرآن، نواختن سرود ملی، خوشامد گویی مجریان، نماهنگ های مختلفی برای معرفی ترک زبانان شریف، لرهای غیور ایرانی و معرفی افغانستان، به نمایش درآمد.

موسیقی گروه عارف و سخنرانی شمالی ها و خوش زبان های گیلکی و کُرد زبان های دلیر از دیگر قسمت های با شکوه مراسم بود. برگزاری تئاتر و حرکات نمایشی از اقوام مختلف ایرانی همچون کُردها، ترک زبانان و لرها توسط دانشجویان و هنرنمایی گروه آیلان، مراسم را گرم تر و با نشاط تر ساخت.