عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

ارائه گزارش بازدید نماینده دانشگاه از دانشگاه Henan چین با رویکرد گسترش همکاری‌ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر کاظمی، عضو هیات‌علمی دانشکده طب ایرانی در آغاز این نشست که شنبه ۲۲ اردیبهشت برپا شد، گزارشی از حضور در دانشگاه Henan چین ارائه کرد.
وی گفت: این دانشگاه در استانی به همین نام واقع شده و در دوره‌های طب چینی، طب رایج و طب تلفیقی دانشجو می‌پذیرد.
عضو هیات‌علمی دانشکده طب ایرانی افزود: پیرو تعاملات دانشکده طب ایرانی با دانشگاه‌های کشور چین، اول و دوم اردیبهشت سال جاری بازدید از امکانات این دانشگاه، بیمارستان‌ها و موزه زیرمجموعه آن انجام شد.
دکتر کاظمی تصریح کرد: همچنین در دیدارهایی با رئیس و معاون بین‌الملل دانشگاه Henan، گسترش زمینه‌های همکاری مشترک به ویژه در حوزه تبادل اساتید و دانشجویان مورد تاکید قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه در قالب سخنرانی‌هایی فرصت معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران و طب ایرانی نیز به وجود آمد، اظهار داشت: با توجه به پیشرو بودن آموزش پزشکی ایران نسبت به چین و علاقمندی سیستم آموزش عالی این کشور طی سال‌های اخیر به شرکت دانشجویان در دوره‌های خارج از کشور، پیشنهاد اجرای دوره‌های کوتاه مدت و بلندمدت برای آن‌ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح شد.
عضو هیات‌علمی دانشگاه با تاکید بر اینکه توافقاتی در خصوص اجرای کنفرانس‌ها، سمینارها و کارگاه‌های مشترک نیز انجام شد، گفت: دانشگاه Henan اواخر سال ۲۰۱۸ با همکاری دانشگاه کوآلالامپور کنفرانس مشترکی را در مالزی برگزار خواهند کرد که از دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز جهت حضور و ارائه سخنرانی دعوت به عمل آمد.
وی ادامه داد: همچنین انجام بازدیدهای علمی طب رایج و طب ایرانی برای تعدادی از اعضای هیات‌علمی دانشگاه Henan نیز مورد توافق قرار گرفت.
دکتر کاظمی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت دست یافتن به بازار بزرگ چین به عنوان یکی از کشورهای هدف و علاقمندی مسئولان دانشگاه مذکور برای تعاملات، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک در دستور کار قرار گرفته است.
در ادامه، دیدگاه‌های مختلف در این باره بیان شد و دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت توسعه تعاملات مشترک با دانشگاه‌های کشور چین، ارتباط خوب و موثر با دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم چون تهران و شریف و استفاده از پتانسیل‌های همکاری آن‌ها با دانشگاه‌های خارجی را حائز اهمیت دانست.
سپس دکتر اسمعیل زاده، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل برنامه عملیاتی سال ۹۷ این معاونت را ارائه کرد.
وی گفت: تدوین آیین‌نامه دوره پسادکترا برای دانشجویان بین‌الملل (Postdoc)، به‌روزرسانی پایگاه داده‌های مربوط به گرنتهای بین‌المللی، برگزاری کارگاه‌های پژوهشی به زبان انگلیسی، تعریف جایزه پژوهش بین‌الملل برای جشنواره ابن‌سینا، ایجاد کتابخانه الکترونیک و سامانه پژوهشیار انگلیسی با همکاری مدیریت شبکه و ارتباطات  معاونت بین‌الملل از جمله این برنامه‌ها است.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل همچنین تدوین آیین‌نامه انتخاب استاد راهنمای بین‌المللی برای پایان‌نامه دانشجویان، آماده سازی آیین‌نامه جدید دکترای تخصصی پژوهشی، بررسی انتشارات، طرح‌های پژوهشی و تفاهم‌نامه‌های دانشگاه در سطح بین‌الملل و واگذاری بخشی از فعالیت‌های حوزه پژوهش بین‌الملل به دانشکده‌ها را دیگر برنامه‌های تعریف شده این حوزه عنوان کرد.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر اسمعیل‌زاده و دکتر متوسلی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر کاظمی، عضو هیات‌علمی دانشکده طب ایرانی، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل و رسول‌زاده، مسئول حراست معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی