بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از پژوهشکده علوم دندانپزشکی
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم دندانپزشکی، دکتر صحرائیان پس از بازدید روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۷ از پژوهشکده علوم دندانپزشکی در جلسهای با دکتر منزوی، رئیس پژوهشکده، دکتر بقایی، رئیس مرکز تحقیقات دندانپزشکی، دکتر رکن، رئیس دانشکده دندانپزشکی و رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنتهای دندانی، دکتر خامی رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری پوسیدگی دندان و دکتر آخوندی، رئیس مرکز تحقیقات لیزر در دندانپزشکی شرکت کرد.
دکتر صحراییان و هیئت همراه ابتدا از آزمایشگاه مرجع مواد دندانی مرکز تحقیقات دندانپزشکی دیدن کردند و سپس با شرکت های دانش بنیان مرکز رشد و روند فعالیت های تولیدی و فناوری آنها آشنا شدند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه به مراکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی، لیزر در دندانپزشکی و پیشگیری پوسیدگی دندان رفت و همچنین از گروههای مواددندانی و سلامت دهان و بخش های آموزشی متعلق به دانشکده و آزمایشگاههای گروه مواد دندانی دیدن کردند و در انتها به آزمایشگاههای سلولی و مولکولی ،اورال میکروبیولوژی ،تحقیقات حیوانی و اورال پاتولوژی و بخش نگهداری از حیوانات آزمایشگاهی در حال ساخت در طبقه سوم رفتند و دکتر علاءالدینی مسئول آزمایشگاه ها و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات دندانپزشکی توضیحاتی را ارایه داد.
در نشستی که در پایان بازدید با حضور مسئولین پژوهشکده و مراکز تحقیقاتی تحت پوشش برگزار شد، ابتدا دکتر منزوی به معرفی پژوهشکده پرداخت و دکتر اعتماد مقدم معاون بینالملل و معاون پژوهشی پژوهشکده در خصوص امور پژوهشی مطالبی را ارائه کرد.
در این جلسه دکتر آخوندی هم مسائل و معضلات مالی واداری و به تعویق افتادن پرداخت وجوه مربوط به طرح های تحقیقاتی را مطرح کرد و دکتر رکن نیز به توضیحاتی در خصوص دانشکده و پژوهشکده پرداخت
تاکید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه بر همبستگی و تعامل بیشتر پژوهشکده و دانشکده دندانپزشکی
دکتر صحرائیان با بیان اینکه بازدید از پژوهشکده و مراکز تحقیقاتی را از ابتدای سال ۹۷ آغاز کرده گفت: در بازدیدهای قبلی هم عنوان کردم که تا فرد مسئول، خودش جایی را ندیده باشد و از نزدیک با زحماتی که دوستان کشیدهاند و از میزان زحمت و تلاشی که از دلوجان مایه گذاشتهاند آشنا نشده باشد نمیتواند عمق فعالیت را درک کند.
وی افزود: هرجای دانشگاه که پا میگذاریم میبینیم که عزیزانی دلسوز و فداکار دورهم جمع شدهاند و پایههایی را گذاشتند که اگر قرار بود این سیستم در خارج کشور اتفاق بیفتد اصلاً راه نمیافتاد و تا این حد دلسوزی وجود ندارد. در اینجا و بسیاری مراکز تحقیقات علوم پزشکی فرد حس میکند که اینجا قسمتی از وجود خودش و خانه خودش است حتی از خانه خودش هم بیشتر دلسوزی میکند که جای تشکر دارد. حقیقتاً خیلی خوشحالم که آمدم و پژوهشکده را از نزدیک دیدم و از همه زحماتی که در اینجا کشیده شده است خیلی ممنون هستم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود: چند نکته اگر انجام شود ضریب موفقیت خیلی بالاتر میرود؛ مهمترین اصل همبستگی و تعامل دانشکده و پژوهشکده است و واقعیت این است که شما یکی هستید و باید یک تعامل خوبی وجود داشته باشد تا دندانپزشکی را در کل کشور پیش ببریم؛ مهمترین اصل تعامل است که تا الآن خدا را شکر خوب بوده و از این به بعد هم بیشتر میشود.
وی با تاکید بر اینکه هیئتعلمی آموزشی باید بیشتر در پژوهشکده رفتوآمد و در امر پژوهش مشارکت کنند و هیئتعلمی پژوهشی هم در پژوهشکده وظایف آموزشی هم انجام دهند افزود: یک قسمت دیگر هم که دکتر آخوندی اشاره کردند و من هم در این بازدید درک کردم این است که ۸۸ درصد بودجه صرف حقوق کارکنان میشود و بودجه کمی برای سایر موارد میماند. من این مشکل را الآن دیدم و علت آن را متوجه شدم که به دلیل افزایش بند 'و' در بودجه است باید فکر کنیم و برایش راهحل پیدا کنیم تا بودجه تحقیقات بالاتر رود.
دکتر صحرائیان گفت: مشکل مالی هم در همهجا هست و راهحل هم پیش خود دوستان است. مهم است که از بیرون از دانشگاه بودجه و گرنت و... آورده شود و مطمئناً تا حالا چنین کارهایی هم انجام شده که اینجا سرپاست.
وی با بیان اینکه برای اولویت طرح همکاران پژوهشی باید یک فکر و دقت شود .درمجموع بازهم تشکر میکنم از زحماتی که کشیدهاید و خوشحالم که آمدم و دیدم و ذهنیتم بهطور کامل عوض شد. قطعاً جایی که باید از اینجا دفاع کنم دفاع میکنم اما خواهشم همبستگی بیشازپیش است. ایجاد اتحاد، همدلی، صفا و صمیمیت است درخصوص کمک مالی هم با دکتر حسنپور و دکتر نیک فر همفکری میکنیم تا اگر ممکن بود حتماً کمک کنیم.
خبرنگار و عکاس: سمیه عبدالمالکی