عمومی | دانشگاه صنعتی سجاد

سپاسگزاری دبیر بیست‌و‌ششمین کنفرانس مهندسی برق ایران

سپاسگزاری
خداوند بزرگ را شاکریم که توفیق حاصل شد و با همّت و تلاش کلیه‌ی همکاران دانشگاه، مدیران ارشد شرکت‌های صنعتی دولتی و خصوصی توانستیم بیست و ششمین کنفرانس مهندسی برق ایران را به گونه‌ای شایسته در دانشگاه صنعتی سجاد برگزار کنیم.
لازم می‌دانم از یکایک همکاران عزیزم به خاطر کار بی‌وقفه در هشت ماه گذشته صمیمانه سپاسگزاری کنم.
از دبیر کمیته علمی جناب آقای دکتر مولوی که با دقت و نظم قابل تحسین و با برنامه زمانبندی بسیار دقیق بخش علمی کنفرانس را مدیریت فرمودند صمیمانه سپاسگزارم.
از ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حائریان که همواره کلیه‌ی امور کنفرانس را تحت نظر داشتند و کارگاه‌های آموزشی را مدیریت کردند، تشکر می‌کنم.
رئیس محترم کنفرانس جناب آقای دکتر اورعی خدمتشان در همه‌ی ابعاد کنفرانس خصوصاً انرژی مثبتی که ایشان همواره به اطرافیان القاء می‌کند، ستودنی است.
از کلیه‌ی مدیران کمیته‌های مختلف که بزرگ‌ترین اثرگذاری را در کیفیت برگزاری کنفرانس داشته‌اند، سپاسگزاری می‌کنم.
از همکارانی که در دبیرخانه تمام‌وقت در اختیار کنفرانس بوده‌اند که چون تعداد کم است نام می‌برم:
سرکار خانم مهندس جهانیان، سرکار خانم مهندس اسلامی، آقای مهندس صفدری و دو دانشجوی علاقمند و پر کار آقایان آرمان‌فرد و شاه‌عالمی را سپاس بیکران دارم.
قدردانی‌ها بایستی تکرار شود خصوصاً کلیه‌ی دانشجویان همراه کنفرانس، اعضای کمیته‌ی علمی، مدیران و متخصصین صنایع و ... بزودی انجام وظیفه خواهم کرد.

با سپاس
خلیل مافی‌نژاد
دبیر بیست و ششمین کنفرانس
مهندسی برق ایران