عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربت حیدریه

نشست هم اندیشی اساتید معارف دانشگاه های شهرستان تربت حیدریه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی در این نشست هم اندیشی مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های استان ضمن تبیین اهمیت دروس معارف، در راستای راهکاری موجود برای اعتلای جایگاه دروس معارف در سطح دانشگاه ها، ارتقا بازدهی این دروس، لزوم تحول در محتوا و چگونگی ارائه ی آن به دانشجویان نکاتی را ارائه و با تاکید بر اغتنام فرصت کلاس های دروس معارف جهت تبیین اندیشه دینی و برآوردن نیازهای فکری معرفتی دانشجویی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در آغاز این نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین صافدل، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هدف و رسالت اصلی نهاد را تقویم و تقویت دروس معارف، تامین اساتید آگاه و مسلط در این حوزه و رصد، پیگیری و نظارت بر مسائل فرهنگی دانشگاه ها دانست و این نشست را مقدمه بسیار موثری بر رفع مشکلات موجود در راستای تحول در دروس معارف و موضوعات فرهنگی و دگرگون کردن نگاه دانشجویان به این دروس، عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر اسدی، معاون پژوهشی شورای استانی نهاد مقام معظم رهبری یکی از اصلی ترین رسالت های شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری را نظارت و بررسی دروس عمومی عنوان کرد و با اشاره به جمعیت گسترده دانشجویان در کشور، بر اهمیت برگزاری این نشست ها برای هم اندیشی میان اساتید در راستای اعتلای جایگاه دروس معارف تاکید کرد.

وی در ادامه تبیین اندیشه دینی و دفاع منطقی و عاقلانه از آن به همراه رشد فضائل اخلاقی و اعتلای بینش سیاسی را از جمله مهمترین اهداف تاسیس نهاد رهبری در دانشگاه ها و همچنین تدریس دروس معارف عنوان و اظهار کرد: با توجه به شرائط و اقتضائات روز کشور، پیگیری و عملیاتی کردن این دو هدف نیازمند مطالبه مستمر دانشجویان و اساتید است.

حجت الاسلام والمسلمین احمدزاده، معاون فرهنگی شورای استانی نهاد مقام معظم رهبری ضمن تبیین مشکلات موجود در راستای مجوز تدریس دروس معارف، اظهار امیدواری کرد تا با رفع موانع موجود شاهد اثرگذاری بیشتر دروس معارف بر معرفت و بصیرت دانشجویان بود.

در ادامه جناب آقای دکتر جوادی، مسئول نظارت شورای استانی نهاد مقام معظم رهبری با بیان این که بر اساس ارزیابی های صورت گرفته در حوزه گروه های معارف سطح استان، بنا شد در ۲ بعد توانمندسازی اساتید و نرم افزارهای پیام رسان فعالیت گسترده تری صورت گیرد، افزود: طی هماهنگی با شورای استانی، هر هفته نشست های دانش افزایی به منظور توانمندسازی اساتید و رفع مشکلات دانشگاه ها برگزار می شود.

وی با بیان این که همچنین در فضای مجازی نیز گروه هایی در نرم افزارهای پیام رسان تشکیل شده ابراز کرد: اساتید از این درگاه نیز می توانند به بحث و تبادل نظر در زمینه مشکلات دروس معارف و ارائه راهکارهای کارآمد در حل این موانع بپردازند.

در ادامه این نشست جناب آقای طباطبایی، مسئول نشر معارف در استان با اشاره به برگزاری جشنواره معارف در راستای برتری بخشیدن به گروه های درسی معارف اسلامی نسبت به سایر گروه ها بیان کرد: در راستای ارتقا سرانه مطالعه کشور، یکی از مهمترین اهداف ما ایجاد بستر و مشوقی بود تا دانشجویان را بیش از پیش با کتاب و کتابخوانی مانوس و آشنا کرد.