عمومی | دانشگاه یاسوج

نخستین همایش ملی"آسیب‌شناسی اجتماعی، علل، زمینه‌ها و راهکارها با تاکید بر استان کهگیلویه و بویراحمد" برگزار شد.


نخستین همایش ملی"آسیب‌شناسی اجتماعی، علل، زمینه‌ها و راهکارها با تاکید بر استان کهگیلویه و بویراحمد" برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این همایش یک‌روزه که با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه علوم اجتماعی از دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد، سرپرست دانشگاه یاسوج با تاکید بر اهمیت کاربردی‌تر شدن نتایج این همایش گفت: موضوع این همایش، موضوع روز و موضوع مهمی است. وی ادامه داد: حاصل سمینارهایی این‌چنین تا کنون در جامعه ملموس نبوده است و امیدواریم ماحصل زحمات این سمینار عینی‌تر در جامعه لمس شود.

دکتر احمد عریان صحبت‌های خود را با چندین پرسش از جامعه دانشگاهی ادامه داد. وی با مهم‌دانستن نقش دانشگاه در تحولات و تغییرات جامعه پرسید: آیا در برابر تحولات جامعه مسئول هستیم یا خیر؟ و اگر مسئول هستیم جایگاه نقد عالمانه و نقادانه دانشگاهی کجاست؟

سرپرست دانشگاه یاسوج حضور مدیران، مسئولین و کارشناسان استان در جلسه را مغتنم دانست و پرسید: ادارات، سازمان‌ها، نهادهای مرتبط با آسیب‌های اجتماعی تا چه حد به دانشگاه در حل مشکلات خویش اعتماد کرده‌اند؟

وی عدم استفاده از مطالعات دانشگاه در حوزه آسیب‌های اجتماعی ازسوی ادارات را یک ضعف بزرگ دانست و افزود:

ارائه راه حل‌های نو در حل مسائل اجتماعی در دانشگاه اتفاق می‌افتد. وی بر هدفمندتر شدن پایان‌نامه‌های دانشجویی تاکید کرد و اظهار داشت: در حالیکه سهم عمده‌ای از مطالعات پژوهشی و ارتباطات بین سازمانی در حوزه علوم انسانی شکل می‌گیرد، متاسفانه در این بخش عقب هستیم.

دکتر عریان در پایان سخنان خویش بر ضرورت تعامل بیشتر دانشگاه و دستگاه‌های دولتی مرتبط با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان نیز گفت: مساله آسیب‌های اجتماعی دغدغه ویژه رهبر معظم انقلاب است.

وی اظهار داشت:

در کارگروه ویژه مطالعه آسیب‎‌های اجتماعی دفتر مقام معظم رهبری، نهاد رهبری در دانشگاه‌ها مسئول بررسی آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه‌هاست.

حجت الاسلام مقدم افزود: اگر در جامعه‌ای مردم احساس مسئولیت نکنند اهداف مدیریتی به ثمر نخواهد نشست و بر همگان لازم است که در برابر آسسیب‌های اجتماعی احساس تعهد و مسئولیت نماید.

وی کاربردی‌تر شدن مقالات را خواستار شد و اذعان داشت:

طرح دانش‌افزایی برای اساتید و تشکیل هیات جامع اساتید در جهت حل مساله و آسیب‌های اجتماعی اساتید دانشگاهی صورت گرفته است.

در این همایش مقالات پذیرفته‌شده به صورت سخنرانی و پوستر ارائه شدند.