عمومی | دانشگاه تهران

جشنواره غذای ملل در دانشگاه تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دانشجویان کشورهای مختلف در دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ در جشنواره غذای ملل که در حاشیه هشتمین جشنواره بین‌الملل این دانشگاه در دانشکده فنی برگزار شد، دست پخت خود را به بازدیدکنندگان ارائه دادند.

در این جشنواره، فرانسوا حسین، سرآشپز فرانسوی که از شهرت جهانی برخوردار است، در کنار داوران ایرانی به ارزیابی غذاهای دانشجویی ملل پرداختند و مقام اول تا چهارم را معرفی کردند.

براساس ارزیابی هیات داوران، دانشجویان سوریه، ترکیه، اندونزی و تونس به ترتیب مقام اول تا چهارم را به‌دست آوردند.

اختتامیه این جشنواره سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت از ساعت ۱۵ تا ۱۷ با حضور سفرا، رایزنان فرهنگی، شخصیت‌های علمی و دانشگاهی و دانشجویان و استادان بین‌المللی در تالار شهید چمران دانشکده فنی با ارائه برنامه‌های فرهنگی و هنری متنوع برگزار می‌شود.