عمومی | دانشگاه علوم پزشکی زنجان

به مناسبت هفته خوابگاه ها و در چهارمین روز از این هفته ششمین جشنواره آشپزی دانشجویان دختر خوابگاهی برگزار شد

به مناسبت هفته خوابگاه‌ها و در چهارمین روز از این هفته
ششمین جشنواره آشپزی دانشجویان دختر خوابگاهی برگزار شد
این جشنواره با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی و مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان ، در دو بخش شامل انواع غذا و آش در محوطه مجتمع خوابگاهی دخترانه بوستان با استقبال بی‌نظیر دانشجویان برگزار شد .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – عصر یکشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۹۷، به منظور ایجاد فضای رقابتی سالم و بانشاط در خوابگاه‌های دانشجویی و معرفی غذاهای ایرانی، سنتی و محلی، احیای سنت‌های اصیل این مرز و بوم و نیز ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی، پرهیز از غذاهای آماده و مضر و بازگشت به روش‌های تغذیه سالم و بی‌ضرر؛ ششمین جشنواره آشپزی دانشجویان دختر خوابگاهی برگزار شد.
در آغاز این جشنواره شهلا مرادی دبیر جشنواره آشپزی، گزارش مختصری از تاریخچه برگزاری جشنواره‌های سال‌های قبل در این دانشگاه ارائه کرد.
*** دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از حضور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، معاونین دانشگاه، استید، مدیران، عوامل اجرایی جشنواره و به خصوص دانشجویان تشکر کرد.
وی در مورد اهمیت استفاده از غذاهای سالم و سنتی مطالبی را بیان و خاطرنشان کرد: تحرک و استفاده از غذاهای سالم و فرآوری نشده از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند و سلامت انسان را تا حد زیادی تضمین می‌کند .
*** یحیی رحمتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اهمیت این جشنواره، اهمیت استفاده از غذاهای سنتی و سالم را متذکر شد و اظهار کرد : این نوع از جشنواره‌ها، باعث احیای سنت‌های اصیل و ریشه‌ای کشور بزرگ ایران را فراهم می‌کند.
وی افزود: با احیای سنت‌های محلی و اصیل باید از غذاهای مضر و فرآوری شده فاصله بگیریم .
*** دکتر مهران محسنی معاون فرهنگی و امور دانشجویی، ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران جشنواره، اهمیت تغذیه سالم و ایجاد محیط بانشاط برای دانشجویان را بسیار مهم و باارزش دانست .
وی ضمن معارفه مجدد دکتر مصطفی محمدی به عنوان جانشین این معاونت افزود: با حضور دکتر محمدی شاهد اتفاقات مهمی دراین حوزه خواهیم بود .
معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: دکتر محمدی فردی پرتلاش، باانرژی و مصصم و خلاق است و در هر حوزه‌ای که مسوولیتی داشته است، منشاء تحولات سازنده‌ای بوده است .
*** دکتر مصطفی محمدی جانشین معاون فرهنگی و امور دانشجویی با تاکید بر اهمیت حضور دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: ما باید از ظرفیت‌های دانشجویی در انجام امور فرهنگی، ورزشی و سایر حوزه‌های دانشگاه استفاده نماییم .
وی خاطر نشان کرد: ما سعی می‌کنیم با واردکردن دانشجویان در امور مربوط به دانشگاه، آنها را برای مدیریت آینده جامعه تربیت کنیم .
در حاشیه جشنواره، مسابقات طناب‌کشی و فوتبال دستی بین تیم‌های شرکت کننده برگزار و به تیم‌های برنده جوایزی تعلق گرفت .
از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در این آئین، تقدیر از آشپز، راننده و نیروی تاسیساتی نمونه بود که حسن حیدری از نیروهای تاسیساتی، علی بیگلی آشپز نمونه و سهراب امینی راننده نمونه مورد تقدیر قرار گرفتند .
شایان ذکر است: جهت ایجاد شور و نشاط، مسابقات هندوانه و ماست خوری بین نفرات شرکت کننده برگزار شد که به نفرات برنده جوایزی اهدا شد .
در پایان با اعلام نفرات برگزیده جشنواره، پنچ نفر اول بخش غذا (انواع کوکو، دلمه و کتلت) و بخش آش مشخص شدند و جوایز خود را دریافت کردند .
اولین جشنواره آشپزی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سال  ۱۳۹۰ با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان دختر خوابگاهی با ارائه ۹۰ نوع غذا در فضایی شاد و بانشاط برگزار شد.
در دوره گذشته تعداد چشمگیری از دانشجویان شرگت کردند و در سه محور شامل غذاهای محلی، انگشتی، آش و انواع دسر به رقابت پرداختند که از هر محور در نهایت به پنج نفر، به عنوان برندگان نهایی جشنواره جوایزی اهدا شد .
باتوجه به اینکه امسال، سومین روز از هفته خوابگاه‌های دانشجویی با شعار خوابگاه دانشجویی بهداشت و تغذیه سالم نام‌گذاری شده است، ششمین جشنواره آشپزی با شرکت تعداد کثیری از دانشجویان جهت تحقق این شعار برگزار شد .