عمومی | موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

انتشار نشریه ترویجی "آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی"


نشریه ترویجی " آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی " نگارش خانم دکتر فوژان بدیعی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی که در دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی تهیه شده است، به وسیله انتشارات نشر آموزش کشاورزی منتشر شد. هدف از نگارش این نشریه آن است که اهمیت و نقش بسته بندی در حفظ کیفیت، افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات پس از برداشت میوه و سبزی تازه مشخص شود. مخاطبین محترم ضمن آشنایی با روش های مختلف بسته بندی، بتوانند برحسب نوع محصول و شرایط تولید و نگهداری، بسته بندی مناسب را برای محصول خود انتخاب نمایند و بدین ترتیب ضایعات پس از برداشت محصولات باغی تازه کاهش یافته و عرضه محصول در شرایط مطلوبی صورت گیرد.

این نشریه از طریق سایت موسسه و لینک تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی ( http://agrilib.areo.ir ) قابل دسترسی است.