نظارت بر وضعیت عرضه بهداشتی مواد غذایی نمایشگاه کتاب تهران
همزمان با برگزاری سی ویکمین" نمایشگاه بین المللی کتاب تهران" واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران با استقرار دو اکیپ از کارشناسان این مرکز، خدمات بهداشتی و نظارتی به مراجعه کنندگان ارایه داد.
واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران باتوجه به اهمیت موضوع نظارت بر عرضه بهداشتی مواد غذایی در نمایشگاه کتاب تهران از ۱۲ اردیبهشت در دو شیفت صبح و بعدازظهر اقدام به استقرار دو اکیپ از کارشناسان بهداشت کرد. همچنین با همکاری مناسب مسئولین نمایشگاه در ساعات برگزاری، اقداماتی نظیر بازرسی و رسیدگی به شکوائیه های بهداشتی واصله و ابلاغ اخطاریه های بهداشتی به غرفه های متخلف صورت گرفت.
گفتنی است، درراستای رفع نواقص بهداشتی و مواد غذایی غرفه های مستقر، جلسه ای نیز با حضور مسئولین نمایشگاه و کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال تهران و هیات همراه صورت گرفت که در این جلسه نواقص مشاهده شده در سه روز ابتدائی برگزاری به مسئولین ابلاغ و مکاتبه انجام شد و در بازرسی ۱۶ اردیبهشت نواقص ابلاغی مورد بررسی قرار گرفت که برخی موارد نیز اصلاح شده بود.