عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

توریسم سلامت، جذب دانشجوی خارجی و تبدیل علم به فناوری و ثروت در دستورکار است


 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: توجه به توریسم سلامت، جذب دانشجوی خارجی و تبدیل علم به ثروت در دستور کار است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر سید حبیب‌اله موسوی‌بهار در شورای استانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان در راستای ماموریت‌های دانشگاه‌های نسل ۳ و وظایف و تکالیف قانونی و نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری قدم برمی‌دارد و با تفکر به این موضوع سه محور توریسم سلامت، فروش علم با جذب دانشجوی خارجی و تبدیل علم به فناوری و ثروت در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه یکی از عرصه‌های پژوهشی مهم سلول‌های بنیادی و نانوفناوری است، گفت: حوزه علوم پزشکی و درمان سرشار از نیازمندی به این علم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار همدان نیز با تاکید برلزوم آشنایی بیشتر با عملکرد نانوفناوری در درمان و تشخیص بیماران گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان برای بهره‌گیری بیشتر از عرصه نانوفناوری برای کاهش درد دردمندان آمادگی دارد.

رضا قیاسی با اشاره به سابقه دانشگاهی استان همدان گفت: انتظار می‌رود نقش همدان در اثرگذاری بر توسعه علمی کشور ارائه شود و هر یک دستگاه‌های ادارای با انجام وظایف ذاتی به توسعه علم و فناوری کمک کند.

وی با بیان اینکه دانش پزشکی کشور سرآمد است و پا به پای دنیا به روز گام برمی‌دارد، اظهار کرد: مجموعه استانداری همدان در کنار دانشگاهیان است زیرا درخشش هر چه بیشتر دانشگاه‌های استان همواره مورد توجه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار همدان با تاکید بر لزوم توسعه متوازن در همه زمینه‌ها خاطر‌نشان کر که زیرساختهای مناسبی به منظور توسعه علمی استان وجود دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با بیان اینکه علوم و فناوری مرتبط با سلولهای بنیادین از ابعاد مختلف علمی و اقتصادی دارای اهمیت بسیار است، اظهار کرد: در سال ۹۳ شورای سلول‌های بنیادین در دانشگاه علوم پزشکی همدان تشکیل شد و هم‌اکنون فعالیت‌های دانشگاه در زمینه نانو و سلولهای بنیادین افزایش یافته و طرح‌های تحقیقاتی قابل قبولی در این زمینه انجام شده است.

سعید بشیریان با اشاره به فعالیت سه آزمایشگاه تحقیقاتی در خصوص سلول‌های بنیادین ابراز امیدواری کرد که اتاق تمیز مربوط به کشت سلولی در فضای وسیع‌تری ایجاد شود.

وی افزود: چنانچه شورای استانی ظرفیت‌های سطح استان را به کمک بطلبد و می‌توان با بهره‌گیری از تخصص‌ها و نظرات صاحب‌نظران در روند توسعه نانوفناوری شتاب بیشتری ایجاد کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه استفاده از فناوری در علوم پزشکی رو به گسترش است، خاطر‌نشان کرد: در برخی دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان موضوع نانو در حال انجام است و ظرفیت خوبی در این زمینه ایجاد شده است./م.ع