عمومی | پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران

بازدید دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

بازدید دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت ماه ۹۷ از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند و با اقدامات و دستاوردهای پژوهشگاه در بخش های مختلف تحقیقاتی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این بازدید که به سرپرستی دکتر مسعود پژوهنده، مدیرگروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد، دانشجویان پس از تماشای کلپ تبلیغاتی پژوهشگاه، از آزمایشگاه ها و بخش های فیزیولوژی مولکولی، مهندسی ژنتیک، بیوتکنولوژی میکروبی و زیست شناسی سامانه ها بازدید کردند. اعضای هیات علمی و کارشناسان نیز با اشاره به فعالیت ها و اقدامات هر بخش، دستاوردهای حاصل از تحقیقات انجام شده را برای بازدیدکنندگان تشریح کردند.

در همین رابطه، استاد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و سرپرست دانشجویان در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه گفت: ما هر سال برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری و برخی دانشجویان کارشناسی بازدید داریم و از مهم ترین موسسه تحقیقاتی در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی که همین پژوهشگاه است، بازدید می کنیم.

پژوهنده افزود: مشاهده امکانات، تجهیزات و پروژه های اجراشده یا در حال اجرا در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی توسط دانشجویان در قالب بازدیدهای مختلف، و فهم کاربردی از آموخته های تئوریک، انگیزه و امیدواری آنها را افزایش می دهد.

وی با اشاره به اینکه این بازدیدها، همواره تاثیرگذار بوده است، خاطرنشان کرد: بازدیدها، ایده های خوبی برای پایان نامه ها و تحقیقات دانشجویی به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی فراهم می کند و این دانشجویان، سفیران بیوتکنولوژی در خانواده ها و جامعه محسوب می شوند.

مدیر گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان درباره قدمت دانشگاه در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز اظهار داشت: ایجاد گروه بیوتکنولوژی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به حدود یک دهه پیش (سال ۱۳۸۶) برمی گردد و نوپاست اما تقریبا تمام تجهیزات بیوتکنولوژی از لحاظ مولکولی گردآوری شده است و دانشجویان ما بعضا در همین پژوهشگاه مشغول به فعالیت می شوند و ارتباطات خوبی با موسسات و محققان بین المللی داریم.

پژوهنده با بیان اینکه گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، جزء پنج گروه نخست بیوتکنولوژی ایران است، گفت: در زمینه کشت بافت در دانشگاه شهید مدنی مشکلی نداریم اما کمبود ما در حوزه فیزیولوژی مولکولی است و از این رو، جذابیت و امکانات این بخش برای دانشجویان ما جذاب تر و ضروری تر است.

این استاد دانشگاه همچنین آینده بیوتکنولوژی کشاورزی را در ایران در زمینه آموزش های دانشگاهی و پژوهش های موسسات تحقیقاتی، درخشان عنوان کرد و افزود: با توجه به نوپا این رشته، متخصص در این زمینه کمتر بوده اما در سال های اخیر با تربیت دانشجویان در داخل کشور، تاسیس شرکت های دانش بنیان و محصولات حاصل از فناوری ها و تحقیقات بیوتکنولوژی کشاورزی آینده بیوتکنولوژی در ایران، بسیار امیدوارکننده است.