عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

جلسه هماهنگی و تبیین زنجیره تامین کالا و خدمات


جلسه هماهنگی و تبیین دستورالعمل استقرار زنجیره تامین کالا و خدمات و همچنین آموزش در حین خدمت مسئولان امور مالی، انبارداران و کارپردازان تمام واحدهای مستقل و غیرمستقل مالی دانشگاه در سالن جلسات دانشکده پزشکی برگزار شد .

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، این نشست با هدف افزایش دانش و توانمندی گروه هدف و اصلاح فرایندهای مرتبط در چارچوب آیین‌نامه مالی معاملاتی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد .

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تشکر از زحمات فعالان حوزه مالی اظهار کرد: این گروه نقش بسیار مهمی در کنترل هزینه‌ها و جلوگیری از اتلاف منابع مالی دارند.

بهروز رحیمی، بر لزوم رعایت نقطه سفارش کالا به میزان حداکثر دو ماه، راه‌اندازی انبار مجازی برای کالاهای مستعمل و بلااستفاده، جایجایی کارکنان به منظور بهره‌گیری از تجربیات افراد، دقت در خرید و کنترل خرید اموال و موارد مرتبط با مدیریت اموال و توجه به فرایند صحیح خرید کالا تاکید کرد .

مدیر مالی دانشگاه نیز سهم اقدامات مجموعه مالی، انبار و تدارکات دانشگاه را حدود ۴۰ درصد منابع مالی دانشگاه عنوان کرد و گفت: همه در برابر کمترین واحد ریالی خرید و انبارش کالا در انبارها مسئولیت قانونی و اداری داریم .

عباس حلافی افزود: نگهداری کالای مازاد مصرف بیش از دو ماه علاوه بر افزایش مسئولیت نگهداشت کالا باعث افزایش هزینه نگهداری کالا و از دسترس خارج شدن منابع مالی برای انجام پرداخت‌های به‌موقع پرسنلی می‌شود .

وی تاکید کرد که تمام کارپردازان، مسئولان امور مالی و انبارداران در مورد تدارک و خرید کالا باید نهایت دقت و حساسیت قبل از صدور درخواست خرید کالا را به عمل آورند و درخواست خرید برای کالاهای مازاد بر دو ماه صادر نشود .

مواد آیین‌نامه مالی معاملاتی در مورد نحوه خرید کالا، وظایف مسئولان امور مالی، واحدهای کارپردازی و انبارداری، حسابداری و تدارکات، مدارک پیوست اسناد مالی، سقف معاملات، نحوه تحویل کالا به انبار و ارائه تعاریفی از کارپرداز، مسئول امور مالی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود .

همچنین فرایند تامین کالا و خدمات بر اساس دستورلعمل ابلاغی معاونت توسعه وزارت متبوع که در بهمن ماه ۹۶ به دانشگاه ابلاغ شده، برای حاضران تببین شد .