عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت های غذا و دارو سراسر کشور در گلستان آغاز به کار کرد

همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور، صبح ‏امروز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه، به میزبانی استان گلستان و با هدف بررسی چالش‌ها، ارائه راهکارها و تبادل نظر در ‏حوزه نظارت بر سلامت غذا و آشامیدنی به مدت دو روز آغاز شد.‏
این نشست سراسری با حضور جمعی از مقامات و مسئولان ارشد سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی گلستان ‏برگزار شده است. دکتر ابراهیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان؛ دکتر شهابی، معاون توسعه مدیریت و منابع ‏سازمان غذا و دارو؛ دکتر بهفر، مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی؛ دکتر انصاری، مدیرکل آزمایشگاه‌های ‏مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی؛ دکتر رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال؛ دکتر مهدیزاده، مدیر کل ‏دفتر راهبری و پایش امور استان‌ها؛ دکتر هاشمی، مدیرکل روابط عمومی؛ مهندس کاظمی، مدیرکل فناوری اطلاعات و ‏سامانه‌های سلامت سازمان غذا و دارو؛ معاونین غذا و داروی قطب یک کشور؛ مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ‏معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور؛ دکتر کمالی دماوندی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان و مشاورین ‏ریاست دانشگاه از جمله حاضران در این همایش دو روزه هستند.‏
بررسی مشکلات و چالش‌های امور سامانه ای و آزمایشگاهی در حوزه غذا، ارائه برنامه های عملیاتی مرکز تحقیقات حلال ‏و راهکارهای رفع موازی کاری ها با استاندارد، تبیین برنامه عملیاتی هفتم توسعه و برنامه های سالیانه استان ها، و ارائه ‏گزارش عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از مهمترین محورهای مورد بحث در این همایش است.‏
همچنین در این نشست به بررسی مشکلات و چالش‌های مرتبط با امور اجرایی واگذار شده، سیاست‌های اداره کل امور ‏فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی و اهمیت احقاق و صیانت از حقوق عامه در رابطه با سلامت غذا پرداخته خواهد شد. ‏برگزاری کارگاه‌های آموزشی نظیر کارگاه شاخص ارزیابی عملکرد حضوری و سامانه ای، کارگاه نظارت ارزیابی ‏AUDIT‏ و ‏کارگاه نمونه برداری مواد غذایی نیز از دیگر برنامه های اجرایی این همایش دو روزه محسوب می‌شود.‏
این همایش فرصتی مغتنم برای هم‌اندیشی و تبادل تجربیات مدیران غذا و دارو سراسر کشور به منظور ارتقای سطح نظارت و ‏صیانت از سلامت عمومی در حوزه غذا و آشامیدنی است.‏