عمومی | دانشگاه بیرجند

دانشگاه بیرجند چهار رشته جدید دکتری راه‌اندازی کرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، معاون آموزشی و تحصیلات تکملی دانشگاه با اعلام خبر کسب مجوز پذیرش دانشجو در چهار رشته جدید مقطع دکتری تخصصی، گفت: بر اساس این مجوز رشته‌های
زبان‌شناسی عمومی
زبان و ادبیات عربی
تاریخ ایران بعد از اسلام
ژنتیک و به‌نژادی گیاهی

به مجموعه رشته‌های این دانشگاه افزوده شده است، که هدف آن تقویت ظرفیت علمی و پژوهشی و پاسخ به نیازهای آموزشی کشور است.

دکتر حسینی‌واشان، معاون آموزشی دانشگاه بیرجند، ضمن تبریک این موفقیت به جامعه دانشگاهی، از زحمات و همکاری و تلاش‌های بی‌وقفه ریاست دانشگاه، اعضای شورای دانشگاه، شورای برنامه‌ریزی آموزشی، مدیر برنامه ریزی و کارشناس مسئول برنامه ریزی و همچنین  دکتر امامی ، رئیس دانشکده ادبیات، دکتر اشرفی،معاون آموزشی دانشکده ادبیات، دکتر جهانی، رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، دکتر محمودی ،معاون آموزشی پردیس کشاورزی و همچنین اساتید پر تلاش مسئول راه‌اندازی  این رشته‌ها شامل؛ دکتر احمد لامعی گیو، دکتر جلیل اله فاروقی، دکتر مجتبی خلیفه و دکتر حمید رضا رمضانی تقدیر کرد و بر اهمیت همکاری‌های علمی و پژوهشی برای ارتقای کیفیت آموزش تاکید نمود.

وی ابراز امیدواری کرد که این اقدام، زمینه‌ساز رشد و توسعه بیشتر در حوزه‌های دانشگاهی و پژوهشی شده و مسیر پیشرفت علمی را برای دانشجویان و محققان هموار سازد.