عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

جلسه ستاد هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۴۰۴ برگزار شد


اولین جلسه ستاد هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۴۰۴ با حضور دکتر محسن ابراهیمی رییس دانشگاه ، معاونین و سایر اعضای ستاد، در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

این نشست با هدف پیگیری اجرای تکالیف قانونی و مفاد مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در سطح دانشگاه و واحدهای تابعه تشکیل و مقرر شد جلسات ستاد به‌صورت ماهانه و منظم تداوم یابد.

در این جلسه، طرح ملی "آمایش امید" که با هدف دستیابی به نرخ باروری کلی در سطح جانشینی (۲.۵ فرزند به ازای هر زن)  از سوی وزارت بهداشت تدوین و به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است، توسط دکتر ابراهیمی رییس دانشگاه به معاونین و اعضای ستاد معرفی و تشریح گردید.

در ادامه جلسه، مسئولین کمیته‌های تخصصی گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در حوزه‌های مختلف مرتبط با جوانی جمعیت ارائه کرده و ضمن تبادل نظر، مصوبات جدیدی در راستای بهبود عملکرد دانشگاه در این حوزه به تصویب رسید.