جلسه کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان برگزار شد
ششمین جلسه مستمر کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان گلستان در راستای طرح نهضت ملی احیاء نان کامل برگزار شد.
پیرو جلسات مستمر کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل، ششمین جلسه کمیته مذکور با حضور واثق مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، محمد نوذری مشاور ودستیار ویژه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، دکتر کمالی معاون غذا و دارو، ابوالحسنی رئیس دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی استان، کرایلو مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای، کرامتی معاون بازرسی ونظارت اداره کل صمت، مدیران حوزه نظارت بر مواد غذایی، بهداشت و بهبود تغذیه دانشگاه، رئیس اداره آرد و نان اداره کل غله، نمایندگان اتحادیه کارخانجات تولید آرد استان و اتحادیه خبازان گرگان، کارشناسان فنی/تخصصی ادارات کل عضوء کمیته مذبور، کارشناسان دبیرخانه ساغ در سالن جلسات معاونت هماهنگی اموراقتصادی استانداری برگزار گردید.
در ابتدای جلسه ابوالحسنی رئیس دبیرخانه ساغ ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین و قدردانی از دستگاه های عضو در پیگیری مصوبات، به بررسی اقدامات و پیگیری های مصوبات جلسه قبل پرداخته و نمایندگان دستگاه های متولی (اداره کل غله، معاونت غذا ودارو و معاونت بهداشتی) گزارشی از اقدامات در راستای مصوبات جلسات قبل ارائه نموده و مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای گزارشی از روند تدوین و اخذ کد استاندارد آموزشی برای تولید نان از آرد کامل را ارائه کرد.
درادامه اعضاء کمیته به بحث وتبادل نظر درخصوص دستورکارهای جلسه پرداخته و به بیان مشکلات وچالشهای تولید وتوزیع آردکامل در کارخانه های آرد استان و نیز پخت و عرضه نان کامل در نانوائی های سنتی و همچنین قیمت گذاری انواع نان سنتی (بخصوص نوع یک و دو) پرداختند.
نمایندگان اتحادیه خبازان گرگان وهمچنین نانوایان تولیدکننده نان کامل از آردکامل به مشکلات مرتبط با پخت و عرضه نان پرداخته و بر حمایت از نانوایان متقاضی تولید نان کامل از نظر دسترسی به آرد کامل بخصوص تعیین قیمت عادلانه نان کامل (ومقرون بصرفه بودن) تاکید داشتند.
در خاتمه واثق مدیر کل محترم دفتر هماهنگی امور اقتصادی ضمن قدردانی از اعضاء کمیته درپیگیری مصوبات بخصوص اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در تدوین استاندارد آموزشی تهیه نان از آردکامل، بر لزوم همکاری وهماهنگی براجرای هرچه بهتر طرح نهضت ملی تولید نان کامل (و سالم) تا حصول نتیجه درحوزه وظیفه مندی هر یک از دستگاه های ذینقش مطالبی را بیان داشته و بر لزوم اطلاع رسانی جامع درخصوص مصرف نان کامل (و سالم) و مزایای آن و نیز استفاده از ظرفیت رسانه ها بخصوص صدا وسیما و شبکه های مجازی تاکید داشتند.