برگزاری جلسه جمعبندی ارزشیابی رشته بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
جلسه جمعبندی ارزشیابی رشته بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، روز پنجشنبه دهم آبانماه با حضور تیم ارزیاب وزارت بهداشت، سرپرست دانشگاه، معاون آموزشی، اعضای هیئت علمی و مدیران دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این جلسه، اعضای هیئت ممتحنه و ارزشیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از مسئولین دانشگاه، به بررسی ظرفیتها، منابع، نقاط قوت و ضعف پرداختند و نقطهنظرات خود را بیان کردند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در این نشست ضمن خوشآمدگویی و تشکر از اعضای هیئت علمی گروه بهداشت محیط و اعضای هیئت ممتحنه، ابراز امیدواری کرد که با حمایت و راهنمایی ارزیابان و همکاری اعضای گروه بهداشت محیط، بتوانند رسالت خود را در ارتقاء کیفیت آموزش دانشجویان و دانشگاه به انجام برسانند.
دکتر محمدحسن احرام پوش، عضو هیئت ممتحنه و ارزشیابی وزارت بهداشت، با توجه به بازدیدهای میدانی و نشست با دانشجویان، ضمن اعلام حمایت و راهنمایی برای ارتقاء گروه بهداشت محیط، تاکید کرد: ایجاد اتاق فکر و تدوین سند استراتژیک در سطح دانشگاه و گروههای آموزشی میتواند گامی موثر برای دستیابی به اهداف دانشکده بهداشت در پنج سال آینده باشد.
او همچنین به نیروهای جوان و توانمند دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ساخت و تجهیز فضای فیزیکی جداگانه، مجوز دو دانشکده مستقل بهداشت و پیراپزشکی را از شورای گسترش وزارت بهداشت دریافت کرده است.
دکتر نعمتالله جعفرزاده، دیگر عضو تیم ارزیاب، ضمن ابراز خرسندی از تلاشهای اعضای گروه بهداشت محیط و رضایت دانشجویان از دسترسی اعضای هیئت علمی، به کمبود سه آزمایشگاه مهم در رشته بهداشت محیط اشاره کرد و گفت که ایجاد و تخصیص فضای مجزا و تجهیزات لازم برای آزمایشگاهها و کارگاههای مربوطه از اولویتهای رفع نواقص این رشته است.
او همچنین پیشنهاد داد که با انعقاد دو تفاهمنامه با آزمایشگاه جامع و مرکز فنی و حرفهای، برخی تجهیزات توسط دانشجویان به عنوان پروژههای دانشجویی ساخته شود که این اقدام میتواند نه تنها به توانمندسازی دانشجویان کمک کند، بلکه راهکاری کوتاهمدت برای رفع کمبودها تا زمان ساخت و تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در پایان، ضمن تشکر از حضور و ارائه راهنماییها و پیشنهادات هیئت ارزیابی وزارت بهداشت، بیان کرد: تدوین برنامه راهبردی و اخذ بازخورد ماهیانه از پیشرفت اهداف در دستور کار بوده و کلیه مسئولین دانشگاه و اعضای گروه بهداشت محیط تمام تلاش خود را برای رفع کمبودها و آمادهسازی زیرساختهای لازم بهکار خواهند گرفت.