پزشکی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور

پیوند معنویت و سلامت؛ دو بعد اساسی در خدمت به جامعه


امام جمعه شهرستان نیشابور در نشست صمیمانه با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و هیئت همراه گفت: در لسان مبارک ائمه، دو نوع خدمت به هم گره خورده است: یک خدمت معنوی و فکری که مربوط به حوزه دین و معرفت الهی می‌شود و دیگری خدمت به حوزه سلامت و جسم که این دو بعد، یعنی روح و بدن، به‌طرز قهری با هم تلفیق شده‌اند و تاثیر متقابل آن‌ها بر یکدیگر امری بدیهی است به همین دلیل، دانش دین و معرفت روحی و دانش بهداشت و سلامت جسم در هم تنیده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای یعقوبی افزود: ما به سلامت جسمی، فکری، روحی و معنوی نیاز داریم. یک جامعه سالم باید در این دو بعد سالم باشد و انسانی که از نظر جسمی سالم باشد، می‌تواند به مسائل معنوی توجه بیشتری داشته باشد. به همین خاطر، علاقه ویژه‌ای به مسئولیت در حوزه نظام پزشکی و بهداشت و درمان دارم، زیرا مساله بهداشت و درمان مردم جزء اولویت‌هاست.

وی خطاب به سرپرست دانشگاه تصریح کرد: خوشحال هستم که نیروهای جوان و فعال در حوزه بهداشت و سلامت به فعالیت بپردازند و شما با تحصیلات و تجربه‌تان، می‌توانید با همکاری سایر دوستان موفق باشید. همچنین از مسئولان و به‌ویژه دکتر عظیمی‌نژاد که در دوران کرونا زحمت کشیدند، سپاس‌گزارم. دکتر درودی و دکتر مجدی نیز شایسته تقدیر هستند و نباید از خدمات گذشتگان غافل شویم؛ آن‌ها در حد توان خود کار کردند و خدمت کردند.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای یعقوبی با تاکید بر سخن رییس جمهور که ما باید برنامه های گذشتگان را اجرایی کنیم خاطر نشان کرد: مدیریت علمی به این معناست که نقاط قوت و ضعف گذشته را شناسایی کنیم و از تجارب گذشتگان استفاده کنیم.

امام جمعه شهرستان همچنین گفت: دو شغل مهم که برای خانم‌ها می‌تواند شایسته باشد، معلمی و پزشکی است. در بحث علمی، خانم‌ها هیچ کم از مردان ندارند. معلم ها با روح و روان دانش‌آموز کار می‌کند و به آن ها آموزش می دهند و پزشکان به سلامت جسمی بیماران می پردازند مساله مهم این است که جنسیت چندان مهم نیست، بلکه علاقه، توانمندی و ظرفیت افراد مهم‌تر است.

وی اظهار کرد: ما در کنار شما هستیم و از مجمع خیرین نیز دعوت می‌کنیم که نشست‌هایی داشته باشند. خیرین می‌توانند به ویژه در حوزه بهداشت و درمان همچون گذشته کمک های شایانی کنند و نیشابور ظرفیت خوبی در این زمینه دارد که می‌تواند بخش زیادی از نیازها و عقب ماندگی ها از این طریق مرتفع شود.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای یعقوبی در پایان خطاب به سرپرست جدید دانشگاه گفت: ما پزشکان و مدیران خوبی در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور داریم که در دوران کرونا تلاش‌های دلسوزانه‌ای انجام دادند. باید با هم کار کنیم، حرف‌های یکدیگر را بشنویم و جلو برویم. باید اهداف نظام و دولت و شهرمان نیشابور را مدنظر قرار دهیم.

دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دکتر غزاله دوست پرست و هیئت همراه با امام جمعه نیشابور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای یعقوبی روز دوشنبه هفتم آبان ماه در محل دفتر کار امام جمعه صورت گرفت.