جلسه آموزشی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد
اولین جلسه آموزشی و تشریح برنامه های مرتبط با شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور جهت کارشناسان دبیرخانه ساغ شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه برگزار شد.
به منظور آشنایی بیشتر کارشناسان مرتبط با دبیرخانه ساغ شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه از برنامه های ابلاغی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور، اولین جلسه آموزشی و تشریح برنامه های دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور رئیس و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان (مستقر در دانشگاه) و کارشناسان متناظر در شبکه های بهداشت و درمان تابعه در سالن شهید آوینی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه ابوالحسنی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ضمن تبیین جایگاه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، تاریخچه ای از شکلگیری و استمرار فعالیت این شورای را برشمرده و به ترسیم جایگاه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان (مستقر در دانشگاه) در سطح استان پرداخته و نحوه تعامل و همکاری های بین بخشی دستگاه های اجرائی در سطح استان در موضوعات سلامت و امنیت غذایی پرداخته و خاطر نشان کردند می توان از ظرفیت دبیرخانه های ساغ استان و شهرستانها در جهت افزایش نقش بخشهای دولتی و همچنین آحاد مردم و بخشهای خصوصی و مشارکت آنها در پیشبرد اهداف نظام سلامت بهره برداری کرده تا از نقش ۸۰ درصدی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت که در حیطه وظیفه مندی وزارت بهداشت نبوده و این میزان از تاثیرگذاری مربوط به حمایتها و انجام تکالیف قانونی سایر دستگاه ها و مردم است، بهره برده تا منجر به ارتقا سلامت در سطح جامعه گردد.
ایشان همچنین به همکاری بین بخشی دستگاه های متولی، افزایش مشارکت مردم در ارتقای سلامت و آموزش و اطلاع رسانی بموقع در حوزه سلامت و امنیت غذایی به مردم تاکید کردند.
مهندس محرمی کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان گزارشی از عملکرد و اقدامات عمده دبیرخانه استان و ارکان وابسته در سال ۱۴۰۲ و ۶ماهه اول ۱۴۰۳ ارائه کردند.
مهندس خلیلی کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در این جلسه به برنامه های آتی دبیرخانه و به برنامه های که برای ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی در نظر گرفته شده اشاره کرد. ایشان بر لزوم پیگیری برنامه های دبیرخانه ساغ در شهرستانها و همچنین سطح انتظارات از کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان و پیگیری ارسال منظم گزارشات و مکاتبات ارسالی از سوی دبیرخانه ساغ استان تاکید نمودند.
در ادامه جلسه، کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی شهرستان های گنبد و بندر ترکمن گزارشی از عملکرد کارگروه سلامت و امنیت غذایی حوزه شهرستانی خود را ارائه کردند.
در پایان جلسه رئیس و کارشناسان ساغ استان به سوالات و ابهامات کارشناسان شبکه ها پاسخ داده و کارشناسان حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.