عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل در استان

پنجمین جلسه مستمر کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان گلستان در راستای در طرح نهضت ملی احیاء نان کامل.

پیرو برگزاری جلسات مستمر کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل در راستای پیگیری  برنامه های ابلاغی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور و طرح نهضت ملی تولید نان کامل، پنجمین جلسه کمیته مذکور با حضور مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، رئیس دبیرخانه ساغ استان، مدیر کل، معاون ارزیابی انطباق و رئیس اداره تایید صلاحیت اداره کل استاندارد، رئیس اداره آرد و نان و کارشناس اداره کل غله، مدیران حوزه بهداشت و غذا و دارو دانشگاه، کارشناسان فنی/تخصصی ادارات کل عضوء کمیته مذبور، کارشناس دبیرخانه ساغ در سالن اجتماعات هیرکان اداره کل استاندارد استان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ابوالحسنی رئیس دبیرخانه ساغ استان ضمن عرض خیر مقدم به نمایندگان اعضاء حاضر در جلسه و تقدیر و تشکر از اداره کل استاندارد به جهت میزبانی این جلسه و همچنین قدردانی از دستگاه های عضو در پیگیری مصوبات کمیته، به بررسی اقدامات و پیگیری های مصوبات جلسه (جلسات) قبل پرداخته و نمایندگان دستگاه های متولی گزارشی از اقدامات در راستای مصوبات جلسات قبل ارائه نمودند.

در ادامه اعضا کمیته به بحث و تبادل نظر درخصوص دستور کارهای جلسه پرداخته  که یکی از مهمترین مباحث، شرکت فعال استان گلستان در نمایشگاه بین الملی صنعت غلات، آرد و گندم (۳۱-۲۸ شهرویر ؛ تهران) به منظور عرضه آرد کامل تولیدی استان و پخت و عرضه نان کامل سنتی - بومی استان بوده که دراینخصوص مقرر گردید پیگیری های لازم توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان در هماهنگی با دبیرخانه ساغ صورت پذیرد.

در خاتمه واثق مدیر کل محترم دفتر هماهنگی امور اقتصادی ضمن قدردانی از اعضاء کمیته درپیگیری مصوبات، بر همکاری و هماهنگی های مورد لزوم بر اجرای هر چه بهتر طرح نهضت ملی تولید نان کامل در راستای شیوه نامه ابلاغی تا حصول نتیجه، بر وظیفه مندی هر یک از دستگاه های ذینقش در برنامه فوق تاکیداتی داشتند.