توصیههای طبخ و توزیع نذورات در ایام محرم
مدیر سلامت محیط کار مرکز بهداشت استان گفت: مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد، یادآور شد: توصیه می شود از مواد غذایی بسته بندی شده ای که مورد تایید وزارت بهداشت است استفاده شود.
مهندس حسینعلی ناصری در ادامه افزود: ضروری است احشام مورد استفاده برای قربانی از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه شود. برای تهیه و پخت غذا باید از نمکهای بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو و از روغن های دارای مجوز با میزان ترانس پایین استفاده شود.
به گفته وی عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات میتواند احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا را افزایش دهد و ضروریست ضمن افزایش امنیت مواد غذایی از بروز مسمومیتهای غذایی در عزاداران حسینی جلوگیری کرد.
وی خاطرنشان کرد : رعایت بهداشت در تهیه اغذیه نذری ضروریست و هرگونه پخت و پز باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی انجام شود و تمامی افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
مهندس ناصری در پایان درباره ظروف مورد استفاده در نذریها گفت: در طبخ غذاها باید از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود و پس از هر بار طبخ مواد غذایی به نحو مطلوب ظروف و تجهیزات شستوشو شود و ضروریست در هنگام توزیع غذا، از راه رفتن افراد توزیع کننده غذا بر روی سفرهها خودداری شود.
مهندس حسینعلی ناصری در ادامه افزود: ضروری است احشام مورد استفاده برای قربانی از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه شود. برای تهیه و پخت غذا باید از نمکهای بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو و از روغن های دارای مجوز با میزان ترانس پایین استفاده شود.
به گفته وی عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات میتواند احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا را افزایش دهد و ضروریست ضمن افزایش امنیت مواد غذایی از بروز مسمومیتهای غذایی در عزاداران حسینی جلوگیری کرد.
وی خاطرنشان کرد : رعایت بهداشت در تهیه اغذیه نذری ضروریست و هرگونه پخت و پز باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی انجام شود و تمامی افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
مهندس ناصری در پایان درباره ظروف مورد استفاده در نذریها گفت: در طبخ غذاها باید از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود و پس از هر بار طبخ مواد غذایی به نحو مطلوب ظروف و تجهیزات شستوشو شود و ضروریست در هنگام توزیع غذا، از راه رفتن افراد توزیع کننده غذا بر روی سفرهها خودداری شود.